Wheels

Autogeurtje van Action ruikt naar Rituals voor fractie van de prijs

action-autoparfum-ruikt-hetzelfde-rituals

Een man die van zijn auto houdt zorgt ervoor dat deze van binnen en van buiten goed verzorgd is. Bij een goede verzorging hoort een lekker geurtje, maar de meeste parfums voor in de auto kosten flink wat geld, en de goedkopere versies ruik je binnen een paar dagen niet meer. Retailgigant Action heeft de perfecte oplossing in het assortiment, een auto-parfum dat kwalitatief gezien net zo goed is als dat van Rituals, maar slechts een fractie van de prijs kost.

Lekker geurtje voor in de auto

Wie weet heeft Joel Beukers dit geurtje ook wel in de auto, want dit autogeurtje van het merk Vinove ruikt hetzelfde als de dure versies die je bij Rituals kunt kopen. Er zijn verschillende versies te krijgen, maar het luchtje ‘Rome Wood’ zou exact hetzelfde ruiken als het autogeurtje uit de Rituals winkel. Winkelketen Action heeft vaker soortgelijke deals, zo is de Kamado barbecue uit het assortiment vrijwel gelijk aan de dure Big Green Egg.

Op TikTok gaat een filmpje rond waarop het autogeurtje van Vinove door een gebruiker wordt aangeprezen. Met de toepasselijke slogan ‘Life is a Journeyverkoopt Rituals prijzige parfums voor in de auto, maar bij Action is een soortgelijk luchtje te koop dat niet onder doet voor de kwaliteit van het dure parfummerk. Naar verluidt zal het luchtje tot wel 90 dagen in de auto te ruiken zijn, en voor de prijs hoef je het niet te laten.

@mombosshellen Ik hou van handige musthaves en dit keer een RITUALS dupe voor maar €2,39! #actionnederland #actionhaul #rituals #autogeurtje #ritualsdupe #actionritualsdupe #almere #actionmusthaves @actionnederland ♬ origineel geluid – mombosshellen

Autogeurtje van Action dat ruikt naar Rituals

Als je moet besparen op boodschappen dan loop je niet snel een filiaal van Rituals binnen om een duur luchtje voor in de auto te kopen. De Action staat bekend om zijn kwalitatief goede producten voor een lage prijs, en dat is in het geval van dit geurtje voor in je bolide ook het geval. Je bespaart dus flink wat geld voor dezelfde geur, want deze parfum voor in de auto kost slechts €2,39. Voor dat geld kun je meteen een voorraadje aanschaffen.

Het geurtje van Vinovo is bij Action zowel in de online shop als fysiek in de winkels verkrijgbaar, maar bij laatstgenoemde zijn ze veelal (tijdelijk) uitverkocht. Je bevestigt hem simpelweg aan de blower van je auto, en je kunt vervolgens meteen genieten van de geur. Als je slim bent dan koop je meteen meerdere exemplaren, en dan vooral de bruine versie, want die lijkt het meest op het geurtje van Rituals.

rituals autoparfum action SHOP NU VOOR 2,39 EURO