Life

Spotgoedkoop lekker slapen in dit all-in-one dekbed van Action

All-in-one dekbed Action

Is je bed opmaken niet je favoriete klusje? Dan is een all-in-one dekbed vast iets voor jou. Winkelketen Action komt nu met een aanbieding die je haast niet kunt laten liggen: de Lazy all-season all-in-one eenpersoons dekbed met overtrek combinatie voor maar 17,95. Dat is dus heerlijk slapen voor een zeer zacht prijsje!

Nooit meer worstelen met dekbed en overtrek

Maak het jezelf gemakkelijk met de Lazy all-in-one dekbed met overtrek combinatie. Nooit meer prutsen hoe je het dekbed in de overtrek krijgt en nog lekker warm ook. De dekbed-overtrek combinatie valt namelijk in warmteklasse 2 en dat betekent dat het geschikt is voor alle seizoenen.

Je bed opmaken kost je nauwelijks tijd meer. Maar de Lazy all-in-one dekbedcombinatie biedt nog meer gebruiksvriendelijkheid. Het scheelt je kastruimte, want je hebt niet meer stapels overtrekken nodig. De stof is anti-allergisch en je was het dekbed gewoon in de wasmachine op 40 graden.

All-in-one dekbed Action

Heerlijk zacht en warm

Natuurlijk zijn al die gebruiksvriendelijke voordelen prettig, maar misschien wel het belangrijkste punt van een dekbed is natuurlijk dat je er lekker onder kunt slapen. Maak je daar geen zorgen over met de Lazy all-in-one dekbed plus overtrek combinatie. De stof voelt lekker zacht aan. De hoes is gemaakt van micropercal, een soort microvezel. Dit materiaal zie je steeds vaker, omdat het niet alleen lekker aanvoelt, maar ook nog eens anti-allergisch, stof- en reukvrij is.

De vulling is gemaakt van 100% opgeblazen polyester holle vezels. Dat zorgt voor een  optimale vochtregulatie. Het dekbed staat ook garant voor een fijne warmte-isolatie. Het valt in warmteklasse 2, wat betekent dat je het geschikt is voor alle seizoenen.

De specificaties van de Lazy all-in-one dekbedcombinatie

We zetten de eigenschappen van de Lazy all-in-one overzichtelijk voor je op een rij:

  • Alleen eenpersoons verkrijgbaar: 140 x 200 cm
  • Anti-allergisch
  • Zacht en comfortabel
  • Warmteklasse 2
  • Kleur: zwart/antraciet, past bij vrijwel elke stijl slaapkamer
  • Materiaal buitenkant: micropercal
  • Materiaal vulling: 100% polyester holle vezel
  • Vochtregulerend
  • Wassen op 40 graden

All-in-one dekbed Action

Bestel nu simpel en snel jouw dekbed set online

De Lazy all-in-one is niet verkrijgbaar in de Action filialen, maar alleen online te koop. Door op de knop hieronder te klikken, ga je direct naar de Action Webshop waar je het all-in-one dekbed simpel en snel kunt bestellen.

SHOP NU VOOR 17,95