Tech

Sla je slag bij Action, Aldi en Lidl met de deals van deze week

Sla je slag bij Action Aldi en Lidl met de deals van deze week

Zoals je van ons gewend bent op maandag krijg je ook vandaag weer een overzicht van de beste Action, Aldi en Lidl deals om keiharde euro’s mee te besparen. De inflatie daalt, maar onnodig teveel geld uitgeven wil je natuurlijk altijd vermijden. Sla je slag met ons overzicht van de prijsvechter deals met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Mini pocket printer

Een printer van 8 bij 8 bij 4 centimeter? Jazeker, Action biedt nu een draadloze mini printer. Superhandig om boodschappenlijstjes, notities, labels en dergelijke af te drukken. Met de bijbehorende app kun je ook je eigen stickers maken en afdrukken. Het apparaat werkt niet alleen draadloos, maar ook inktloos. Je hoeft dus nooit dure inktpatronen te kopen, de printer werkt namelijk op basis van thermische printtechnologie. Dit superleuke en handige apparaat is voor jou voor slecht 29,95 euro.

Action Aldi Lidl deals SHOP NU VOOR 29,95

Elektrische kinderauto Audi R8 Spyder

Een Audi supercar zoals de R8 Spyder kopen is niet voor iedereen weggelegd, de elektrische kinderauto uitvoering van deze wagen is heel wat betaalbaarder. De droom van elk kind maak je er mee waar; instappen, starten, gas geven en wegrijden in je eigen blitse en stoere auto. De kinderversie van de Audi R8 Spyder is geschikt voor kids vanaf 3 jaar en is voor 249 euro te koop bij Lidl.

Action Aldi Lidl deals SHOP NU VOOR 249

Dubbele inductieplaat

Kopen op inductie stijgt al jaren gestaag in populariteit.  We gokken dan ook dat de dubbele inductieplaat die je vanaf 8-2 bij Aldi kunt kopen de winkel uit zal vliegen. Het apparaat bestaat uit twee apart te bedienen inductievelden, apart te bedienen en voorzien van oververhittings- en kinderbeveiliging.  De Aldi dubbele inductieplaat kost je maar 79,99 euro.

Action Aldi Lidl deals SHOP NU VOOR 79,99

Hometrainer met ergometer

Was één van jouw goede voornemens voor 2023 om meer te bewegen? Lidl maakt het je makkelijker om je doelen te realiseren. Je hoeft de deur niet meer uit met de Crivit Hometrainer, die je in de online webshop van Lidl kunt kopen. Het apparaat is voorzien van een ergometer en maar liefst 16 trainingsprogramma’s. Voor de bodemprijs van 299 euro kun je met de Crivit Hometrainer thuis aan je conditie werken.

Action Aldi Lidl deals SHOP NU VOOR 299

Elektrische koffiemolen

Koffie maken kan op veel verschillende manieren, maar het lijkt wel of zelf gemalen bonen lekkerder smaken. Dat doe je makkelijk en snel met de Silvercrest elektrische koffiemolen. Geniet eerst van je koffiezet-rituelen en daarna van je heerlijke kop koffie. Je koopt het apparaat in de Lidl Webshop voor de bijna onvoorstelbaar lage prijs van 7,99!

Action Aldi Lidl deals SHOP NU VOOR 7,99