Tech

De scherpste Action, Aldi en Lidl must-have deals van deze week

Action Lidl Aldi deals week 5 2023

Ook deze week helpen we je op weg met geld besparen. Dat doen we door de scherpste aanbiedingen van prijsvechters Action, Aldi en Lidl voor je te verzamelen. Lees snel verder voor deals die zo scherp zijn dat je ze eigenlijk niet kunt laten liggen.

Hyundai draadloze stofzuiger – Action

Hyundai ken je misschien van de auto’s, maar ook op het gebied van huishoudelijke apparatuur krijg je waar voor je geld bij dit Zuid-Koreaanse A-merk. Zoals deze draadloze en zakloze steelstofzuiger. Bij andere merken betaal je er honderden euro’s voor, maar bij Action is vanaf 31 januari de Hyundai steelstofzuiger te koop voor maar € 79,95.

Hyundai draadloze steelstofzuiger - Action SHOP NU VOOR 79,95

Smart voederbak – Action

Hou jij van je huisdier(en) maar ben je vaak van huis? De LSC Smart Connect slimme voederbak maakt het jou en je geliefde viervoeters makkelijk. De opslagcapaciteit is 4 liter, dus je kunt best een tijdje van huis, terwijl je kat of hond altijd voldoende eten krijgt. Er zit ook nog eens een camera bij, zodat je – automatisch – leuke foto’s van je huisdier kunt maken. En dat allemaal voor maar € 69,95.

Slimme voederbak - Action SHOP NU VOOR 69,95

Krachtige luchtreiniger met HEPA-filter en SensorPod – Action

Met deze luchtreiniger zorg je dat je thuis wordt omringd door schone, frisse lucht. Het state-of-the-art apparaat is onder andere voorzien van SensorPod; dit onderdeel controleert de luchtkwaliteit in de ruimte waar je de luchtreiniger plaatst. Het apparaat bedien je makkelijk en snel; het heeft verschillende standen, waaronder een fluisterstille stand. Handig voor in je slaapkamer. Dit handige apparaat kost je bij Action maar 49,95 euro.

Luchtreiniger - Action SHOP NU VOOR 49,95

Gereedschapstrolley Qbrick System Pro – Action

Deze gereedschapstrolley biedt ruimte voor al je gereedschap, schroefjes, spijkers, bevestigingsmateriaal en nog veel meer. Nooit meer je hele huis en schuur afzoeken naar iets dat je nodig hebt, want het zit allemaal overzichtelijk georganiseerd in de trolley. Voor de duidelijk melden we dat de set leeg wordt geleverd, dus je krijgt er geen gereedschap bij. Het is bedoeld om je eigen spullen in op te bergen en daarvoor heb je in de trolley maar liefs 52 liter aan inhoud! En dat voor € 79,95!

Gereedschapstrolley- Action SHOP NU VOOR 79,95

DeLonghi espressomachine – Lidl

Lidl komt steeds vaker met scherpe aanbiedingen van absolute A-merken. Zoals de volautomatische espressomachine van DeLonghi. Thuis de barista uithangen was nog nooit zo makkelijk. Je kunt zowel koffiebonen als gemalen koffie gebruiken. Maak ook heerlijk luchtige melk voor je cappuccino’s met het apparaat.  Lidl geeft je 40% korting op de officiële adviesprijs, waardoor de prijs op een onweerstaanbaar lage € 279 uitkomt.

DeLonghi espressomachine - Lidl SHOP NU VOOR 279

Silvercrest Soundbar Bluetooth 2 x 15 W – Lidl

Zoek jij nog een goede soundbar, voor je tv, muziekinstallatie of om mobiel te streamen? De Silvercrest Soundbar stereo 2.0 biedt een krachtig geluid en volop instellingsmogelijkheden. Stem het geluid af op bijvoorbeeld film, muziek, dialoog of surround-sound. Het fraaie apparaat kost bij Lidl slechts € 49,99.

Bluetooth soundbar - Lidl SHOP NU VOOR 49,99

Inventum elektrische deken bij Aldi

De winterkou valt tot nu toe mee, maar je weet maar nooit wat ons nog te wachten staat. Daarom is een Inventum elektrische deken een uitstekende aankoop. De deken heeft maar liefst 9 verschillende warmtestanden. Je bespaart er ook vaste lasten mee, want onder deze deken kan de thermostaat zeker een graadje lager. De Inventum elektrische deken koop je bij de Aldi en kost je maar € 44,99.

Inventum elektrische deken - Aldi SHOP NU VOOR 44,99

Regendoucheset – Aldi

Aldi biedt een chique regendoucheset voor een zeer scherpe prijs. De prijs-prestatieverhouding is haast ongekend, want je krijgt voor je geld namelijk een complete set, inclusief handset, douchestang en bevestigingsmateriaal. Je kunt kiezen uit een ronde of een vierkante regendouche. De prijs? Hou je vast: de regendoucheset is van jou voor 39,99 euro!

Regendouche set - Aldi SHOP NU VOOR 39,99