Tech

Scherpe deals: ‘Action, Aldi en Lidl vechten aanbiedingen uit’

action-aldi-lidl-deals-week-23-2023

De inflatie en de prijzen blijven maar stijgen, dus het blijft oppassen geblazen dat je niet teveel betaalt. Om je goed op weg te helpen hebben we weer een overzicht van de scherpste deals van Action, Aldi en Lidl voor je samengesteld. Dit keer een mooie diversiteit aan producten, met één overeenkomst: een uitstekende prijs-prestatieverhouding!

7. Wifi ventilator

Je hebt vast al gehoord dat het warm gaat worden de komende tijd. De ventilatoren kunnen weer aan het werk. Ventileer je woning met extra gebruiksgemak met de BluMill ventilator met wifi, nu in de Action Webshop te koop. Je bedient het verkoelende apparaat eenvoudig met een bijbehorende gratis app.

Action Lidl deals week 23 2023 SHOP NU VOOR 44,95

6. Rode racestoel voor gaming

Je game-ervaring til je naar een hoger niveau met deze comfortabele gamestoel. De stoel is niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol en duurzaam. De materialen en de schuimdichtheid zorgen voor ergonomisch verantwoord spelplezier. Voor extra visueel spektakel is de stoel voorzien van ledlampjes.

Action Lidl deals week 23 2023 SHOP NU VOOR 99

5. Sauber stofzuiger

Deze SB20 stofzuiger van het degelijke Duitse merk Sauber biedt alles wat je verlangt van een stofzuiger. Mooi design, zuigkracht en bewegingsvrijheid. En dat ook nog eens voor een verbazingwekkend scherpe prijs van 49,95.  Met 3 jaar fabrieksgarantie, dus je kunt een lange periode op deze stofzuiger vertrouwen.

Action Lidl deals week 23 2023 SHOP NU VOOR 49,95

4. Trampoline met veiligheidsnet

De kids vermaken zich vast prima met de trampoline van 305 centimeter doorsnee die nu in de Lidl Webshop verkrijgbaar is. Naast vermaak staat bij de trampoline natuurlijk veiligheid voorop. De trampoline is dan ook voorzien van extra sterke stalen veren, wat een hoog draagvermogen garandeert, en een veiligheidsnet. Nu tijdelijk met 21% extra korting, waardoor je geen 189 maar 149 euro betaalt.

Action Lidl deals week 23 2023 SHOP NU VOOR 149

3. Dubbele inductiekookplaat

Wil je snel en energiebesparend koken, maar niet de hoofdprijs betalen voor een inductiekookplaat. De Lidl Webshop biedt nu een dubbele inductiekookplaat met extra korting. Voor het hooggewaardeerde apparaat – maar liefst 99% van de klanten beveelt het aan – betaal je nu maar79,99.  Extra veilig in gebruik door de potdetectie, oververhitting- en overspanningsbeveiliging.

Action Lidl deals week 23 2023 - Inductiekookplaat SHOP NU VOOR 79,99

2. XXL Vloerlamp

Een veelzijdige, moderne designlamp in huis halen was zelden zo voordelig. In de Action Webshop koop je nu een XXL Vloerlamp voor maar 49,95. Het valt direct op dat de artistieke lamp uit één geheel bestaat. Bijkomend voordeel is dat je niks in elkaar hoeft te zetten. De lichtbron bestaat uit led-verlichting, die goed is voor naar schatting 40.000 branduren.

Action Lidl deals week 23 2023 SHOP NU VOOR 49,95

1. Mini kamado

Het barbecue hoogseizoen breekt aan. Heb je nog geen barbecue of wil je jouw ouwe barbecue vervangen? Dan is de mini kamado van de Aldi een perfecte optie. Het apparaat is gemaakt van duurzaam keramiek. De barbecue is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en je krijgt er een rvs rooster, een gietijzeren rooster en een geïntegreerde thermometer bij.

Action Lidl deals week 23 2023 SHOP NU VOOR 99,99