Tech

Action stunt met AirTag-alternatief die 15x goedkoper is

Action verkoopt AirTag alternatief locatietracker
Foto: Bezoek-Roosendaal

Vergeet die dure Apple AirTag. De discountketen Action verkoopt nu namelijk een locatietracker voor een heel zacht prijsje. Ben jij ook altijd je sleutels of andere spullen kwijt? Met deze Bluetooth locatietracker weet je vanaf nu altijd waar je spullen zijn. En het mooie is: dit handige apparaatje is ruim 12 keer goedkoper dan de AirTag van Apple.

Action verkoopt Apple AirTag alternatief

Sinds dat Apple de AirTag in het leven heeft geroepen zie je de ene na de andere lifehack video opduiken op TikTok. De slimme gadgets helpen je om je verloren of kwijtgeraakte spullen snel en eenvoudig terug te vinden. Of het nu gaat om je sleutels, je bagagekoffer of andere waardevolle eigendommen, dankzij dit soort locatietrackers weet jij altijd waar je spullen zijn.

Nu kost een losse Apple AirTag je al gauw meer dan 30 euro per stuk. Een prijzige gadget dus. De AirTags zijn trouwens ook in voordeelverpakkingen van 4 stuks te verkrijgen van iets meer dan € 100,-, maar dan kosten ze nog ruim € 25 per stuk. Voor de koopjesjager is dit natuurlijk veel te duur. Daarom stunt de Action nu met locatietrackers die minstens 12 keer goedkoper zijn!

Action verkoopt AirTag alternatief locatietracker

Locatietracker van Action in de aanbieding

Zoals we van Action gewend zijn is ook deze gadget voor een spotprijsje te verkrijgen. De locatietracker die gebruikt maakt van bluetooth ligt voor slechts € 1,99 in de schappen. Je kan ‘m dus niet via de webshop bestellen, maar je moet er echt voor naar de Action winkel. Maar voor zo’n dikke aanbieding zal dat geen probleem zijn. Kan je meteen deze draadloze oordopjes van Fresh ’n Rebel in je winkelmandje gooien.

De tracker beschikt over een ingebouwde microfoon en een bluetooth verbinding. Je verbindt de tracker eenvoudig via bluetooth met je mobiel of tablet, waarna je de optie hebt om op de tracker een alarm af te laten gaan. De locatietracker heeft een handige opening, waarmee je de tracker gemakkelijk aan bijvoorbeeld je sleutelbos hangt. De volgende keer dat jij je sleutels weer eens kwijt bent, heb je ze in no-time weer gevonden. Benieuwd naar hoe het werkt? Uiteraard hebben de TikTokkers er een video van gemaakt:

@.berendjan Key Finder!!! #actionfind #action ♬ Koekje Met Je Moeder – Kalvijn & Guy

Action verkoopt AirTag alternatief locatietracker

Action verkoopt AirTag alternatief locatietracker

Op zoek naar meer betaalbare tech? De Action heeft de laatste maanden namelijk super veel toffe gadgets in de aanbieding. Check deze betaalbare bluetooth speaker of deze volledig draadloze luchtcompressor van € 28,95 waarmee je auto- en fietsbanden kan oppompen.