Tech

Met deze airfryer van Action kun je zelfs een pizza opwarmen

action-airfryer
(Foto: Action)

Word jij ook zo moe van steeds maar kleine porties friet of snacks in de airfryer doen? Dan heeft Action de oplossing voor je: de XXL smartfryer, met een inhoud van 12 liter. Daar past zelfs een pizza in!

De XXL smartfryer van Home Essentials, nu verkrijgbaar in de Action Webshop, belooft niet alleen smakelijke snacks, maar ook gerechten zonder overdaad aan vet. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten: voor slechts € 79,95 haal je het handige apparaat in huis.

De gezondere optie

Stel je voor: knapperige frietjes, sappige kip of zelfs pizza – alles kan met deze XXL smartfryer. En het mooie van elke airfryer is, je hoeft je geen zorgen te maken over het gebruik van te veel vet. Een airfryer gebruikt niet of nauwelijks vet en dat betekent zorgeloos smullen.

Het instellen van de XXL smartfryer is een fluitje van een cent. Dankzij het digitale display en de handige timer stel je moeiteloos de ideale baktemperatuur in, tot wel 220 °C. Dat betekent lekker eten, perfecte gerechten en geen stress.

action-airfryer SHOP NU VOOR 79,95

Een ware kookervaring met de XXL smartfryer van Action

De XXL smartfryer biedt nog veel meer gebruiksgemak. Met de meegeleverde grijptang is het erg makkelijk om de pan uit de Airfryer te halen. En de frietjes even schudden doe je eenvoudig ook met dezelfde tang.

Maar dat is nog niet alles, de XXL smartfryer wordt geleverd met diverse accessoires. Wat dacht je van een grillset, een handige grijptang, een olieopvangbak, een roterende korf en twee gaasmanden.

De accessoires verbreden je mogelijkheden: je kunt vrijwel alles maken, van perfecte frietjes, groentegerechten, kroketten, frikandellen en croissants tot sappig vlees.

action-airfryer
(Foto: Action)
SHOP NU VOOR 79,95

De specificaties

De Home Essentials XXL smartfryer van prijsvechter Action is een zwart en chromen krachtpatser met afmetingen van 28 x 35 x 39 cm. Met een gewicht van 5,6 kg en een vermogen van 1800 watt, past deze Airfryer prima in vrijwel elke keuken.

Maar het grootste pluspunt is toch wel de inhoud van 12 liter. Die biedt genoeg ruimte voor al je culinaire experimenten. Je hebt zelfs ruimte genoeg om een pizza in de airfryer te bereiden.

De airfryer, ook wel hete luchtfriteuse genoemd, heeft een timer met een bereik van 1 tot 90 minuten en een droogstand van 1,5 tot 24 uur. Dat biedt alle flexibiliteit die je nodig hebt. Helaas is de binnenpan niet vaatwasser bestendig, maar het schoonmaken is gelukkig eenvoudig.

action-airfryer
(Foto: Action)
SHOP NU VOOR 79,95

Upgrade je kookervaring met de XXL smartfryer uit de Action Webshop

Verander je kookervaring vandaag nog met de Home Essentials XXL smartfryer. Met een prijs van slechts € 79,95 is dit een kans die je niet wilt missen. Veel goedkoper dan je eigen frietkraam beginnen.

Let op: dit product is alleen online verkrijgbaar, dus sla snel je slag, profiteer vandaag van deze aanbieding in de Action Webshop en wordt een culinaire meester in je eigen keuken.