Abbey Hoes
Women

Abbey Hoes uit de kleren voor Esquire

De foto’s van Abbey Hoes zijn een terugkerend onderwerp op Manly. Wij zijn namelijk enorm fan van de prachtige Nederlandse actrice. Om de Nederlandse man (en menig vrouw) een pleziertje te doen heeft Abbey Hoes een mega sexy shoot gedaan voor mannenblad Esquire. En wij hebben de eerste kiekjes voor jullie uitgelicht.

Abbey Hoes geniet van de zon

De laatste dagen is het een stuk warmer en de lente hangt al in de lucht. Waar we onlangs nog op het ijs stonden, zijn we nu vol in het park aan het chillen met een speciaalbiertje. Abbey Hoes doet het met deze naaktshoot op een net iets andere manier.

Ook Abbey geniet met volle teugen van de zonnestralen. Ze gaat volledig uit de kleren voor de shoot van het mannen magazine. Ze laat de bloeddruk van menig man en vrouw stijgen met deze pikante shoot. Ze is met terecht een van de mooiste vrouwen in Nederland. Als sneakpeak deelde Abbey al een aantal foto’s op haar Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES 🦦 (@abbeyhoes)

Pikante shoot

Haar 117 duizend volgers konden alvast met volle teugen genieten van de fotoshoot. Ze maakt veel los bij de fans en ze zal er beslist volgers bij krijgen na deze shoot. De 26-jarige actrice is niet vies van het delen van haar lichaam, ze viert het vrouwelijke lichaam met trots.

Meer Abbey Hoes zien? Bekijk hier onze ode aan de mooiste actrice van Nederland.