Women

Abbey Hoes vol trots uit de kleren in Marokko voor zinderende lingerie-shoot

Abbey Hoes fotoshoot Marokko sapph foto video
Abbey Hoes's fotoshoot voor Sapph in Marokko Foto: Sapph / Abbey Hoes @abbeyhoes

Abbey Hoes is het nieuwe gezicht van lingeriemerk Sapph. De Nederlandse actrice showt vol trots haar natuurlijke rondingen op Instagram, waar ze de eerste foto’s van de kersverse fotoshoot deelde. Abbey Hoes reisde voor de shoot af naar Marokko, waar ze haar kleren verruilde voor een paar prachtige lingeriesetjes.

Abbey Hoes in nieuwe campagne Sapph

Onder de reeks foto’s die Abbey op Instagram plaatste schrijft ze: “Met @sapphlingerie mocht ik voor hun nieuwe collectie afreizen naar het prachtige Marokko… 🦋 Deze nieuwe collectie is gedropt en go check it out, want er zitten prachtige dingen tussen”.

Na het zien van onderstaande foto’s kunnen we vast verklappen dat hier geen woord aan gelogen is. Wat opvalt aan nieuwe campagne van Sapph is dat er duidelijk is gekozen om vooral de natuurlijke vrouwelijke curves te belichten. En dan is Abbey Hoes bij uitstek het perfecte model om zonder fotoshop in het zonnetje te zetten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Abbey in Marokko voor fotoshoot

Sapph plaatste op hun social media kanalen een aantal beelden. Bij de aankondiging van de nieuwe collectie schrijft het lingeriemerk: “We zijn super excited om onze nieuwe lingerie collectie te presenteren, met niemand minder dan de getalenteerde actrice @abbeyhoes als ons model voor de eerste drop van de collectie. Voor deze speciale gelegenheid zijn we afgereisd naar het betoverende Marokko, waar we een onvergetelijke fotoshoot hebben gehad met Abbey, gehuld in haar favorieten van dit seizoen 🌅🌵”.

Abbey Hoes straalt zelfvertrouwen uit

Abbey Hoes straalt in onze lingerie, die ontworpen is om vrouwen zich op hun best te laten voelen, waar ze zich ook bevinden. Haar authentieke persoonlijkheid en zelfvertrouwen weerspiegelen perfect waar SAPPH voor staat: het vieren van de vrijheid en kracht van elke vrouw”, schrijft het merk onder een andere foto.

Behind the scenes video

Bij een fotoshoot hoort normaliter ook een behind the scenes video. De dames en heren bij Sapph waren zo aardig om ook meteen de video te plaatsen. Met de video hopen ze vrouwen te inspireren: “Voel je verleidelijk, zelfverzekerd en klaar om de zomer in stijl te omarmen met SAPPH”, valt er te lezen. Je bekijkt de beelden hieronder:

Wie is Abbey Hoes?

Abbey Hoes is een Nederlandse actrice. Ze werd geboren op 20 mei 1994 in Rotterdam, Nederland. Hoes begon haar acteercarrière op jonge leeftijd en verwierf bekendheid met haar rol als Maite in de jeugdtelevisieserie “SpangaS” die werd uitgezonden tussen 2007 en 2013.

Haar doorbraak als actrice kwam echter in 2012, toen ze de hoofdrol van Anna in de film “Nena” speelde. Voor deze rol won ze een Gouden Kalf (de belangrijkste Nederlandse filmprijs) voor Beste Actrice op het Nederlands Film Festival.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Na haar succes met “Nena” bouwde Abbey Hoes een indrukwekkende carrière op in zowel films als televisieproducties. Ze speelde in verschillende Nederlandse films, waaronder “Taped,” “Pijnstillers,” en “Rendez-Vous.” Ook had ze prominente rollen in Nederlandse tv-series, zoals “Dokter Deen” en “Celblok H.”

Abbey Hoes wordt vaak geprezen om haar veelzijdige acteertalent en heeft verschillende prijzen en nominaties ontvangen voor haar werk in de Nederlandse entertainmentindustrie. Ze blijft een gewaardeerde en getalenteerde actrice in Nederland.