Women

Abbey Hoes kletsnat op speelse social media foto

Abbey Hoes kletsnat social media foto

Ze werd vorig jaar door FHM tot de mooiste vrouw van Nederland uitgeroepen, en dat weet ze keer op keer te bevestigen door het plaatsen van prachtige foto’s op social media. De actrice draagt graag bikini’s, en kan blijkbaar niet wachten op de zomer, want ze deelde onlangs een foto waarop ze lekker in een zwembad ligt te dobberen. Abbey weet haar volgers weer duidelijk te verrassen.

De mooiste vrouw van Nederland

Abbey Hoes staat graag voor de camera. Ze doet haar werk als model en actrice prima, en ze kan ook nog een aardige noot zingen. Deze knappe alleskunner is ook nog eens erg aantrekkelijk. Ze heeft een prachtig figuur, dat ze soms in een setje van Hunkemöller steekt voor een samenwerking. Het lingeriemerk werkt graag samen met mooie dames, want we zagen Jade Anna eerder ook poseren in een lingerie van het merk.

Sinds Abbey is uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland heeft ze geen gebrek aan werk. Ze deelt haar leven graag met haar fans op social media, en trakteert ze hen soms op een pikante slaapkamer-foto met een vriendin. De actrice weet dus zonder moeite hoe ze de aandacht van haar volgers vast moet houden, daarom kunnen ze genieten van de 10 leukste Instagram foto’s van deze mooie meid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Abbey Hoes dobbert lekker rond op Instagram

Abbey Hoes is dus een drukke dame die zichzelf regelmatig de tijd gunt om even te ontspannen. Als ze niet op het strand van een tropische vakantiebestemming of een sauna is te vinden, dan masseert ze lichaam en geest met een verfrissende duik in een zwembad, zoals we kunnen zien op de onderstaande foto. De foto krijgt veel likes en opmerkingen, ook Monica Geuze deed hierin een duit in het zakje.

De actrice heeft met de foto weer een plaatje op de tijdlijnen van haar 193K volgers neer weten te zetten, want de aantrekkelijke brunette is een lust voor het oog. Deze 28-jarige schoonheid laat duidelijk graag het beste van zichzelf zien, zowel op de foto als op het witte doek. Het is niet zonder reden dat ze meerdere filmprijzen in de wacht wist te slepen. Nu is het echter tijd voor ontspanning, dus check hieronder haar Instagram-post waarop ze lekker in een zwembad ligt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)