Media

Stralende Abbey Hoes tovert met pikante Insta-foto een glimlach op je gezicht

Stralende Abbey Hoes tovert met pikante Insta foto een glimlach op je gezicht
Foto: Instagram @abbeyhoes

Actrice Abbey Hoes is een talent dat zich inmiddels heeft gevestigd in de Nederlandse film- en televisiewereld. De actrice is haar hele leven al actief op zowel het podium van theaters als op de filmset, en dat doet ze met veel succes en plezier. Ze is daarnaast ook een model die op de socials weet hoe ze de aandacht vast moet houden. Ze plaatste onlangs een foto waar elke volger wel blij van moet worden, want Abby straalt positiviteit uit.

Actrice en winnares Gouden Kalf

De acteerprestaties van Abbey Hoes hebben haar geld, roem, en prijzen opgeleverd. Ze wist in 2014 een Gouden Kalf te winnen door haar rol in de film Nena, en ze mocht er in 2017 nog eentje in ontvangst nemen in de categorie ‘beste actrice’ voor haar rol in de televisieserie Petticoat. Heel Nederland loopt weg met de actrice, daarom kunnen ze mateloos genieten van de 10 leukste Instagram-foto’s van Abbey Hoes.

Naast haar acteertalent is de actrice een mooie verschijning om te zien. Ze deelt regelmatig foto’s van zichzelf waarop ze in lingerie poseert, en soms deelt ze het bed met een vriendin. Ze plaatst deze kiekjes op Instagram, en die kunnen op veel waardering rekenen, want ze weet telkens weer verbazing alom te wekken. Ze is door haar bezigheden op de socials een echte influencer geworden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Abbey Hoes plaatst een glimlach op Instagram

Abbey Hoes werd in 2022 door mannenblad FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. De actrice heeft het stokje dit jaar overgedragen aan de eveneens knappe Romy Monteiro, die zelf ook graag de socials verrijkt met haar aanwezigheid. Abbey heeft maar liefst 191K volgers op Instagram, en dat aantal groeit dagelijks, want ze is erg actief op het platform.

Op de onderstaande foto is Abbey Hoes te zien terwijl ze haar volgers trakteert op een brede glimlach. Ze heeft voor de gelegenheid een roze brassière aangetrokken, en laat in de caption weten dat we vooral moeten blijven lachen. Daar zijn veel volgers het mee eens, zoals Annabel van Zon, die zelf ook graag straalt op de socials. Abbey Hoes is overduidelijk een positieve verrijking voor je tijdlijn, want een glimlach van deze dame is altijd welkom.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)