Media

Abbey Hoes deelt kiekje met inkijk waar je U tegen zegt

Abbey Hoes inkijk foto
(Foto: Instagram @abbeyhoes)

Abbey Hoes is zeer actief op social media en weet haar volgers telkens weer te verrassen met zinnenprikkelende kiekjes. Ze heeft een drukke agenda, maar de actrice maakt graag tijd vrij voor haar vele fans en volgers. Ze straalde onlangs nog op Instagram terwijl ze een brede glimlach cadeau gaf. Dit keer heeft ze een zwart-wit-foto geplaatst waarop ze te zien is in een topje dat ze wel heel losjes heeft dichtgeknoopt.

Speelse actrice en influencer

De actrice is bij het grote publiek bekend door haar glansrijke rollen in Nederlandse films en series. Ze wist met de vertolking van Pattie Jagersma in de film Petticoat een Gouden Kalf in de wacht te slepen. Ze had in 2017 ook een klein rolletje in de Hollywood-kaskraker The Hitman’s Bodyguard, waarin ze een bloemenverkoopster speelt. In deze film is actrice Salma Hayek ook te zien.

Abbey was eerder ook te zien in videoclips van bekende zangers. In 2014 was ze te zien in een clip van rapper Ronnie Flex. Iets recenter, in 2020, figureerde ze in de videoclip van het nummer Mij Niet Eens Gezien van Kriss Kross en Lil Kleine. Als de actrice een gaatje in haar drukke agenda kan vinden dan maakt ze foto’s en filmpjes voor op social media, want ze is ook een zeer populaire influencer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Abbey Hoes in los topje op Instagram

De 29-jarige actrice Abbey Hoes heeft een fanbase van maar liefst 191K volgers. Onder deze volgers zijn veel andere bekende Nederlanders te vinden, waaronder Yolanthe Cabau, die zelf ook een zeer succesvolle internationale carrière heeft. Naast acteren heeft Hoes ook een liefde voor zang en theater. In haar vrije tijd pakt ze graag het vliegtuig naar een zonnige vakantiebestemming.

Op de onderstaande foto zien we Abbey Hoes terwijl ze nonchalant een topje draagt. De foto kan op veel likes en reacties rekenen. Bridget Maasland is een van de volgers die haar waardering voor de foto laat blijken. Deze actrice weet telkens weer haar fans te verbazen met haar kiekjes, zoals we hieronder kunnen zien. Op sommige gelegenheden vraagt ze een vriendin om de foto’s wat extra lading te geven, een besluit dat veel van haar volgers zeker kunnen waarderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)