Abbey Hoes
Women

Abbey Hoes en vriendin showen pikant cadeau voor Valentijnsdag

De mooiste vrouw van Nederland die samen met een andere prachtige dame op bed een erotisch cadeau aanprijst, dat trekt zonder twijfel de aandacht van veel volgers op Instagram. Abbey Hoes doet het samen met Tess Duinker, en dat levert een spectaculaire foto op. Het is niet de eerste keer dat de twee knappe dames op een uitdagende foto zijn te bewonderen, want dat deden ze enige tijd geleden ook al.

Mooiste vrouw van Nederland

De knappe Abbey Hoes werd vorig jaar nog uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. Deze titel mocht ze geheel terecht in ontvangst nemen, waarna ze in de tijd daarna verschillende samenwerkingen aanging. We konden haar bijvoorbeeld eerder zien in uitdagende lingerie, dat ze droeg voor lingeriemerk Hunkemöller. Abbey staat graag voor de camera, en dat doet ze niet altijd alleen.

De aantrekkelijke brunette deelt soms het bed met een vriendin. De waanzinnige foto’s die daaruit voortkomen deelt ze vervolgens op Instagram. Dit keer deelt ze de slaapkamer met de eveneens aantrekkelijke Tess Duinker, een vriendin waarmee ze eerder alle remmen los gooide op een pikante Instagram-foto. Dit keer hebben de twee echter wat extra’s te bieden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Abbey Hoes en Tess Duinker showen spannend cadeau op Instagram

Zoals jullie weten is het binnenkort Valentijnsdag, en hebben we eerder aandacht besteed aan de Easytoys-lovebox. Een spannend cadeau waarin 14 erotische verrassingen zijn te vinden. Abbey Hoes heeft deze lovebox samen met Tess Duinker mee naar de slaapkamer genomen, en hebben besloten om dit te delen met haar 193K volgers. Deze spannende samenwerking mogen haar fans niet missen.

Abbey Hoes heeft duidelijk de smaak te pakken, en brengt wat extra warmte tijdens de koude winterdagen. Deze mooie dame was al eerder te zien in de 10 mooiste Instagram foto’s die van haar zijn samengesteld, maar haar volgers kunnen geen genoeg van haar krijgen. Op de onderstaande foto laat de knappe actrice zien waarom ze de mooiste vrouw van Nederland is, want ze is werkelijk een prachtige verschijning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tess (@tessduinker)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)