Film & Serie

Bloedstollende true crime serie laat Netflix-kijkers in shock achter: “Angstaanjagend”

aaron-hernandez-killer-inside-netflix
Foto: Netflix

Van de ‘American Dream’ naar een ongekende nachtmerrie. De true crime serie ‘Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez’ is een sensatie op Netflix en IMDb. Deze Netflix-serie laat zien hoe een jonge NFL-superster een hele duistere kant heeft.

Aaron Hernandez bleek namelijk een atleet overdag en een keiharde psychopaat in de avond. Een bloedstollende serie die je bij de keel grijpt en niet meer loslaat.

Aaron Hernandez: dubbelleven van een superster

De serie gaat over het leven van de genadeloze Aaron Hernandez. Als je Hernandez nog niet kent raden we je aan om nog niks op te zoeken. Dit maakt het kijken van de docu namelijk nog een stuk schokkender. Het enige wat we je vooraf willen meegeven is dat Hernandez aan de voet stond van een prachtige carrière.

Al op jonge leeftijd bleek hij beter dan de rest en werd dan ook snel gecontracteerd door de Patriots, het Super Bowl-team van Tom Brady. Echter liep zijn carriere niet zoals de menigte had verwacht en bleek hij niet de persoon te zijn die mensen hadden verwacht. Aaron bleek namelijk een dubbelleven te leiden. Een leven waar zelfs zijn teamgenoten niks vanaf wisten.

Dit is geen sportdocumentaire die je normaal gesproken voorbij ziet komen op Netflix. Verwacht dus zeker geen verhaal zoals David Beckham of Redeem Team. Deze serie is een thriller van jewelste, vol met bizarre plottwist. Soms lijkt deze documentaire bijna ongeloofwaardig door alle gekte die je voorbij ziet komen. De enige overige spoilers geven je in deze trailer:

De reacties op IMDb

De reacties op IMDb, waar de serie een 7,4 krijgt gemiddeld, zijn wisselend. Veel mensen geven aan de serie met open mond te hebben bekeken. “Bizar om te zien hoe dit verhaal loopt en je van begin tot einde in je greep houdt. Dit is van het level ‘Making a Murderer en The Ted Bundy Tapes. Netflix weet hoe ze jouw aandacht vast weten te houden” is een van de vele positieve reacties.

Er is ook kritiek op de serie. Zo zou de serie teveel verhalen achter elkaar vertellen en de tijdlijn niet altijd even duidelijk zijn. Ook is er essentiële informatie, over de achtergrond van Aaron Hernandez, niet verwerkt in de serie lezen we op meerdere websites. Toch is dit een serie die wij met liefde, en vooral in diepe schock, hebben gebinged op Netflix.