Life

9 supertips om je aantrekkingskracht op vrouwen te vergroten

aantrekkingskracht

Veel mannen denken dat alleen het uiterlijk telt om een leuke dame aan de haak te slaan, maar niets is minder waar. Vrouwen vallen niet alleen maar op een knap gezicht, want het een man moet aan ‘het complete plaatje’ voldoen. Als je nog steeds als vrijgezel naar bed gaat dan zijn de onderstaande tips zeker op jou van toepassing. Bestudeer ze, en vergroot je aantrekkingskracht op het vrouwelijke geslacht.

Je aantrekkingskracht vergroten

We hebben al eerder tips gegeven over het spel van de liefde. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de beste openingszinnen, misschien dat ze een stap in de goede richting geven. Je kunt ook de beste tips voor een eerste date in de praktijk brengen, maar dat heeft allemaal geen enkele zin als je geen aantrekkingskracht op de dame tegenover je hebt. Je wilt tenslotte dat ze als een blok voor je valt.

We gaan er vanuit dat je de tips om elke vrouw makkelijk mee op date te vragen al hebt bestudeerd, dus je bent er helemaal klaar voor. Maar hoe ga je haar betoveren? Jouw aantrekkingskracht moet de uitwerking van een hartstochtelijke magneet op haar hebben, maar hoe ga je dat doen? Gelukkig heb je ons om je te helpen. Na het lezen van dit artikel zit ze als romantische secondenlijm aan je verliefde ziel vastgekleefd.

aantrekkingskracht liefde vrouwen

1. Wees oprecht geïnteresseerd in haar

Je wilt haar leren kennen, toch? Toon dan oprechte interesse in haar, en jouw aantrekkingskracht wordt vanzelf groter. Vrouwen houden van mannen die luisteren, goede (open) vragen stellen, en oprecht geïnteresseerd zijn in hen. Ongeïnteresseerde mannen zijn zelf ook niet interessant. Wees ook niet bang om meer van jezelf te laten horen en zien als zij jou vragen stelt. Dit zal ze zeker waarderen.

2. Draag eens rode kleding

Als je je aantrekkingskracht wilt vergroten dan is de juiste kledingkeuze van essentieel belang. Als je er goed verzorgd uitziet dan scoor je al bonuspunten tijdens het versieren van je date, maar als je rode accenten draagt dan pak je punten extra. Rood is de kleur van passie, van vuur, en dat maakt je aantrekkelijk. Het wekt de indruk dat je wat dominanter bent en kan ook zelfverzekerdheid uitstralen. Zorg er wel voor dat je dit goed matcht met je outfit.

aantrekkingskracht rode kleding

3. Wees wat mysterieuzer

Vrouwen houden van mysterieuze mannen. Als je haar in het ongewisse laat over wat je werkelijk van haar vindt dan maakt jou dat enigszins onweerstaanbaar. Dus vergroot je aantrekkingskracht door haar hints te geven dat je haar wel leuk vindt, maar wees niet meteen overduidelijk. Het gaat in dit geval om hele subtiele hints dus overdrijf het niet want onduidelijkheid kan ook twijfels brengen.

4. Wees eens een bad boy

Vrouwen houden van spanning. Als je als een saaie kneus overkomt dan is ze al snel op je uitgekeken. Nee, jij bent James Bond, de charmante man die spanning uitstraalt, en dat vinden de meeste dames onweerstaanbaar. Vergroot je aantrekkingskracht dus door het randje op te zoeken.

aantrekkingskracht bad boy

5. Zorg voor een gezond lichaam

Je hoeft er niet uit te zien als Arnold Schwarzenegger tijdens zijn glorietijd, maar ook niet als Elvis Presley tijdens zijn laatste dagen. Zorg voor een lichaam dat er gezond uitziet, zo vergroot zeker je aantrekkingskracht. Persoonlijke hygiëne en fitheid hoort daar uiteraard ook bij.

6. Toon respect

Toon respect aan haar, maar ook aan iedereen om je heen. Dus behandel die kelner in het restaurant niet als shit, en wees simpelweg vriendelijk. Vrouwen kunnen een hoffelijke man wel waarderen, asociaal gedrag is sowieso een killer voor je aantrekkingskracht op vrouwen.

aantrekkingskracht respect

7. Heb een positieve levenshouding

Als je positief in het leven staat dan wordt je leven makkelijker, en het is goed voor je gezondheid. Het is echter ook belangrijk dat je deze levenshouding hebt als je in het gezelschap van een dame bent, want het vergroot namelijk je aantrekkingskracht enorm. Onthoud je dus van veel klagen over dingen en benoem vooral de positieve kanten. Ook het delen van je persoonlijke doelen en hoe de toekomst positief tegemoet ziet is hier een voorbeeld van. Vrouwen zitten nooit te wachten op een negatieve chagrijn zonder positief perspectief.

8. Vergroot je intellectuele kennis

Het is een feit dat vrouwen een zwak hebben voor intelligente mannen. Zoals we hierboven al beschreven is een knap gezicht niet alles wat een vrouw zoekt. Als je je aantrekkingskracht wil vergroten dan is een beetje wereldwijsheid een prima toevoeging.

9. Zorg voor fysieke aantrekkingskracht

Ze hoeft je overhemd (nog niet) van je lichaam te scheuren, maar fysieke aantrekkingskracht is zeker belangrijk. Als je af en toe haar hand subtiel aanraakt of net even iets langer naar haar kijkt, dan voelt ze zich gewild, en dat heeft weer een positief effect op jouw aantrekkingskracht.

aantrekkingskracht superman