Style

5 meest aantrekkelijke haarstijlen voor mannen volgens vrouwen

meest aantrekkelijke haarstijlen volgens vrouwen

Een goede haarstijl kan de uitstraling van een man compleet veranderen. Niet gek dus dat vrouwen het extreem belangrijk vinden wat voor haarstijl een man heeft. Het kiezen van de juiste haarstijl die vrouwen aantrekkelijk vinden kan echter een lastige keuze zijn. Daarom hebben we voor jou een lijst samengesteld van de meest aantrekkelijke haarstijlen voor mannen volgens vrouwen.

1. De undercut

Kortgeschoren zijkanten en een langere bovenkant is een populaire haarstijl die vrouwen erg aantrekkelijk vinden. Wat fijn is aan deze haarstijl is dat het gestyled kan worden op verschillende manieren, zoals naar achteren, warrig naar voren of zelfs opzij. Door het te stylen kan je je dus perfect aanpassen aan de setting.

Ga je op een date naar een luxe restaurant, dan hou je het formeler en doe je het opzij of naar achter. Ga je een drankje doen in een bar, kan je je haar warrig naar voor laten hangen. Op deze manier hou je ook nog een beetje variatie in je look, wat vrouwen wel kunnen waarderen.

2. De zijwaartse scheiding

Een zijwaartse scheiding is een klassieke en tijdloze haarstijl die bij bijna elk gezicht past. Het is een veelzijdige stijl die zowel formeel als informeel kan zijn. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en vereist het niet veel stylingproducten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

3. Krullend haar

Als je van nature krullend of golvend haar hebt, laat dit dan zien. Veel mannen proberen hun haar recht te krijgen, maar vrouwen houden van mannen met een natuurlijk kapsel. Met krullend haar kan je veel kanten op. Je kunt bijvoorbeeld je zijkanten opscheren en je haar naar voren laten hangen, of voor een meer warrige look gaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Finn Jones (@finnjones)

4. De buzz cut

De buzz cut is een korte haarstijl die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Het vereist weinig onderhoud en is gemakkelijk te stylen. Je geeft met deze look een beetje bad-boy signalen af, wat sommige vrouwen zeker kunnen waarderen.

Vrouwen vinden deze korte haarstijl vooral aantrekkelijk bij mannen met een mooi gezicht, aangezien de buzz cut de aandacht verlegd van het haar naar je gezicht. Mocht jij een strakke kaaklijn hebben, zou je deze stijl best eens kunnen overwegen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @arrdeegram

5. De man-bun

De man-bun is een gewaagde keuze die niet iedereen kan dragen, maar het kan bij de juiste persoon een ongelooflijk sexy uitstraling hebben. Dit is een stijl die vooral goed werkt bij mannen met langere haren. Het lange haar bind je vast en doe je vervolgens in een knotje. Als je dit combineert met een baard, maak je de stijl helemaal af.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brock O’Hurn (@brockohurn)