a story called Gomorra the series Netflix
Netflix

A story called Gomorra is een must-watch voor fans van de serie

Het is inmiddels al een tijd geleden dat het laatste seizoen van de Italiaanse hit serie Gomorra is uitgebracht. Maar wees gerust, er komt namelijk een nieuwe 4-delige serie naar Netflix genaamd A story called Gomorra. Deze nieuwe documentaireserie gaat over het ontstaan van het origineel, die is gebaseerd op de roman van Roberto Saviano.

A story called Gomorra The series

Het verhaal van A story called Gomorrah – The series, is een documentaire serie die is vertelt door alle makers en belangrijkste personen. In de serie volg je de weg die Gomorra heeft afgelegd sinds de release in 2014. Dan hebben we het over het eerste idee tot aan de laatste opnamedagen.

Ook wordt er dieper ingegaan op de complexiteit waarmee alle schrijvers werden geconfronteerd bij het aanpassen van het originele boek tot een tv-serie, maar ook de uitdaging van het zoeken naar verschillende filmlocaties komen uitgebreid aan bod. Tot slot krijgt de kijker een selectie van herinneringen en verhalen die uit de eerste hand worden gedeeld door alle Gomorrah-veteranen.

a story called gomorra the series

Gomorra serie op Netflix

Het is natuurlijk geen verrassing waarom deze hitserie uit 2014 een fantastische rating van 8,7 krijgt op IMDb. De korte synopsis van de film luidt als volgt: Ciro negeert de traditie in zijn poging om de volgende baas van zijn misdaadsyndicaat te worden. De interne machtsstrijd brengt hem en het leven van zijn hele familie in gevaar.

Het is een serie die geen onderwerp schuwt. De serie is rauw, steenhard en bij vlagen zelfs misselijkmakend, wat bijdraagt aan het beeld wat veel mensen hebben van de onderwereld. Hoewel de film door fans vaak wordt omschreven als ‘realistisch’, durven wij te betwijfelen of het ook de realiteit is. Desondanks raden wij iedereen aan om het te kijken.

Nieuwe films en series op Netflix

Gomorra is één van de best beoordeelde series die op Netflix te vinden zijn. Dat betekent natuurlijk niet dat er niks anders te zien is. Wekelijks schrijven wij over de beste films, series en shows die verschijnen op onze favoriete streamingdiensten. Houdt onze website daarom goed in de gaten. Of lees eens een van deze artikelen: