Life

Deze 9 dingen kunnen mannen niet weerstaan bij een vrouw

vrouwen onweerstaanbaar

Sommige mooie dames hebben net dat beetje extra waardoor een man in katzwijm valt. Een glimlach, een knipoog, of een manier van praten waardoor ze onweerstaanbaar wordt. Deze vrouwen weten wat ze in huis hebben om jouw hart te veroveren. Maar welke dingen zijn nu echt niet te weerstaan bij een dame? Wij hebben er 9 opgezocht waarvan we zeker weten dat ze er elke man mee om hun mooie vingers kunnen winden.

Onweerstaanbare dingen bij een vrouw

We delen regelmatig tips op het gebied van de liefde. Zo hebben we eerder 7 dingen die je nooit moet doen tijdens een date behandeld, en ook op het gebied van de daad der liefde hebben we verschillende standjes uitvoerig onder de aandacht gebracht. Een vrouw is echter ook goed in staat om het spel van verleiding te spelen, en sommigen zijn daar verdomd goed in.

Ze weten je met een vingerknip te hypnotiseren, waarna je als een getrainde hond aan haar voeten ligt. Deze dames beheersen de kunst van het versieren tot in hun lippenstift, en zijn niet bang om het te gebruiken tijdens een date. Wij hebben een aantal trucs weten te ontcijferen waarmee deze vrouwen een seigneur weten te betoveren.

Deze 9 dingen kunnen mannen niet weerstaan bij een vrouw

1. Humor

Een vrouw met humor heeft per definitie al een streepje voor bij een man. Geen enkele kerel zit te wachten op een zoutloos exemplaar aan de tafel in het restaurant. Een beetje humor en een beetje gek is onweerstaanbaar. Als een man niet kan lachen met een dame dan is het al snel over.

2. Fysieke aantrekkingskracht

Mannen zijn jagers, en vrouwen weten hoe ze zichzelf het beste op kunnen dienen. Voorbeeld: ga je voor een vrouw met een rokje met en een diep decolleté? Of ben je tevreden met een meid die op haar crocs en een slaapzak het café binnen komt wandelen. Precies dat dus.

3. Oogcontact

Vrouwen weten precies hoe ze die prachtige wimpers moeten gebruiken om onweerstaanbaar over te komen. Ze weten exact hoe ze moeten kijken om de aandacht van een man te trekken. Haar ogen zijn de wapens van haar verleiding. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat je niet versteent wanneer ze jou versiert met haar intense blik.

fysieke aantrekkingskracht vrouwen

4. Dat speciale

Lieve sproetjes, kuiltjes in haar wangen, een lieve lach, het zijn vaak de kleine dingen die haar van andere vrouwen onderscheiden, en daar maken deze aantrekkelijke schepsels dankbaar gebruik van. Mannen houden van vrouwen die iets ‘speciaals’ hebben, die zijn niet te weerstaan.

5. Een zorgzaam type

Mannen houden ervan om verzorgd te worden, en vrouwen weten dat. Ze staat al snel een aantal punten voor als ze met een goed bord eten en een pint bier staat te wachten als je thuiskomt van je werk. Vrouwen stellen zichzelf graag zorgzaam op als het gaat om mannen, en dat kunnen ze wel waarderen.

6. Aanrakingen

The touch of a woman says more than a thousand words’. Zij weet dat een man een subtiele aanraking niet kan weerstaan. Ze weten vaak exact wanneer ze het moeten doen. Even haar vingers op de jouwe als ze iets van tafel pakt, of soepeltjes over je rug wrijven als ze achter je langs moet om de eettafel te verlaten. Ze zijn er meesterlijk in, en dus onweerstaanbaar.

7. Leeftijdsverschil

Laten we voorop stellen dat vrouwen vaak op mannen vallen die ouder dan hen zijn, en dan moeten ze vaak ook nog langer zijn. Ze weten dus hoe ze een geschikte man moeten selecteren, en geven hierbij de man onbewust signalen dat ze zichzelf beschikbaar stellen. Geniaal? Misschien, maar de natuur heeft dat zo geregeld, en dat vinden mannen prima.

vrouwen oudere man

8. Een ambitieuze dame

Mannen zitten niet te wachten op een vrouw zonder ambities. Die kosten geld en tijd. Mannen vinden vrouwen die hun eigen geld verdienen een stuk aantrekkelijker. Ze zitten niet te wachten op een bankhanger die niets wilt met haar leven. Vrouwen met een doel in hun leven zijn niet te weerstaan voor de meeste mannen.

9. Intelligentie

Een mooie vrouw wordt een stuk minder interessant als je haar moet uitleggen hoe een wiel werkt. Mannen vinden het fijn om een goed gesprek te kunnen voeren met een dame. We zeggen niet dat alle mooie vrouwen dom zijn, maar een intelligente vrouw wordt wel sneller mooi gevonden. Intelligentie is onweerstaanbaar bij een dame.

vrouwen intelligent