Life

Deze 7 onverwachte dingen willen vrouwen in een relatie

7-onverwachte-dingen-vrouwen-relatie
Foto: 20th Century Fox

Een relatie is geven en nemen. Het moet van beide kanten komen. Zelfs als je het niet altijd eens bent met je wederhelft, dan is het soms verstandig om even op je tanden te bijten. Ook als ze ineens besluit om de muur paars te verven. En dan ben jij ook nog eens degene die het werk moet doen. Maak je niet druk, vrouwen denken nu eenmaal anders dan mannen. Dit zijn 7 onverwachte dingen die vrouwen willen in een relatie.

Onverwachte dingen die vrouwen willen in een relatie

We kunnen tal van voorbeelden noemen, maar we houden het bescheiden. Ten eerste verwachten vrouwen onvoorwaardelijke liefde. Dat klinkt logisch, maar soms lijkt het net alsof ze dit extra willen op het moment dat jij lekker een potje voetbal aan het kijken bent. Op de meest onverwachte en verkeerde momenten dus. Dat is niet erg, want je bent niet voor niets haar eeuwige liefde en zo voorkom je relatie uit elkaar groeit.

Als man zijnde moet je tegen een stootje kunnen. For example: je krijgt dagelijks te horen dat je de toiletbril omhoog hebt gelaten, waarna je door een zee van open poederdoosjes, krultangen, make-up, watten en hair-extensions moet waden om in de badkamer bij dat toilet te kunnen komen. Geen probleem, dit soort onverwachte acties ben je ondertussen wel gewend. Maar het kan erger: check deze 7 onverwachte dingen die een vrouw graag wilt in een relatie.

vrouwen relatie onverwacht verrassing

7. Onverwachte cadeautjes

Ze vraagt er niet om, maar ze weet het op een subtiele manier kenbaar te maken. Zoals je huisdier dat vraagt om eten zonder een woord te zeggen. Zo gaat dat in de liefde. Je vriendin kan het zeker waarderen als je plotseling met een bosje bloemen of een reep chocolade thuis komt. “Het gaat niet om het cadeau, maar om de verrassing”. Yeah right, probeer het maar eens met een weegschaal of een strijkijzer.

6. Je staat altijd aan haar kant

Zelfs als ze voordringt bij de kassa, of op een onverwacht moment ruzie maakt met een groep van twintig Hell’s Angels op de parkeerplaats: jij hoort het op elk moment van de dag voor haar op te nemen, want zo is jullie relatie nu eenmaal. Jij staat altijd aan haar kant, altijd. Maar geef toe; die onverwachte verwachtingen houden de relatie spannend, niet dan?

vrouwen onverwacht relatie

5. Zeggen dat ze er mooi uitziet

Als je vriendin haar uiterste best heeft gedaan om er goed uit te zien, dan verwacht ze op zijn minst een complimentje. Het liefst zo onverwacht mogelijk. Dit soort dingen geven kracht aan je relatie. Complimenteer haar dus vooral met haar uiterlijk, want die legging met tijgerprint staat haar eigenlijk niet zo slecht, toch?

4. Wees lief voor je schoonmoeder

De band tussen moeder en dochter is in veel gevallen niet te breken. Geef ook je schoonmoeder soms onverwacht een bloemetje, dat kan jouw vriendin zeker waarderen. Haal wel eerst die 50% korting sticker eraf voordat je deze blijk van waardering overhandigt. Je kunt ze ook een weekendje Valkenburg cadeau doen, dan kan jij tenminste zonder problemen stappen in hartje Amsterdam.

vrouwen onverwacht

3. Verras haar met een etentje

En dan hebben we het niet over een ritje langs de McDrive, maar daadwerkelijk naar een restaurant waar ze carpaccio hebben. Neem haar écht even mee op date. Als je jouw vriendin onverwacht mee uit eten neemt dan zal ze de aandacht zeker kunnen waarderen, want je maakt tenslotte kostbare tijd voor haar vrij. Tip: plan het etentje in op de dag dat je schoonmoeder op visite wil komen.

2. Neem haar onverwacht mee uit shoppen

Ook al heb je er zelf een hekel aan. Vrouwen houden van shoppen, een terrasje pakken, nog meer shoppen, en daarna naar IKEA om een kast te kopen voor alle kleding die ze die dag heeft gekocht. Ja, en jij als weledele heer ondergaat het zoals een respectabele man betaamt. Zie het als een investering, want daarna gunt ze jou ook nog eens wat.

1. Doe onverwacht romantisch

Vooral als je zelf totaal niet romantisch bent ingesteld, dan kan deze verrassing goed uitpakken. Zelf al is je vriendin verlegen, ze hoopt er waarschijnlijk al jaren op. Pak het groots aan. Koop een paar geurkaarsen bij Kruidvat, een paar rozen bij de bloemenboer, en zet de films Bambi, Sweet November en Titanic klaar in je playlist. Doe het niet te vaak, want dan blijft het niet onverwacht meer. Succes.

onverwacht vrouwen relatie