de mooiste actrices
Women

Dit zijn de 7 mooiste actrices van dit moment

De internationale filmindustrie is op dit moment één van de populairste industrieën als we het hebben over entertainment. Je kan je dus voorstellen dat er in deze tak van entertainment een overvloed is aan beeldschone vrouwen. Vandaag gaan we het hebben over de mooiste actrices van het moment.

De mooiste actrices

De wereld zit vol met aantrekkelijke actrices. Toch zijn er maar een paar die een blijvende indruk op ons achterlaten. Vandaag hebben we het over de mooiste actrices die op dit moment actief zijn in de (inter)nationale filmwereld. Deze actrices zijn misschien niet de meest getalenteerde, maar hun uitstraling wordt door het grote publiek met liefde herinnert.

1. Margot Robbie

Geboren en getogen in Australië, begon Margot Robbie (32) haar carrière in de televisieseries Neighbours en Pan Am. Haar grote internationale doorbraak kwam in 2013 met de film The Wolf of Wall Street. Daarna heeft de actrice veel grote rollen weten te bemachtigen in films als Suicide Squad en haar nieuwste film Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

2. Scarlett Johansson

Niet alleen was Scarlett Johansson (37) de bestbetaalde van 2018 en 2019 – haar schoonheid in combinatie met haar talent maakt haar een van de meest begeerde actrices van het moment, en geef het grote publiek eens ongelijk – wat is deze vrouw adembenemend mooi.

3. Ana de Armas

De Cubaanse actrice Ana de Armas (34) heeft met haar rol in de nieuwste film Blonde bewezen niet alleen een begenadigd actrice te zijn, maar ook één van de knapste vrouwen van de wereld. Hoewel de film niet per se goed viel bij het publiek, hebben wij er met open mond naar gekeken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

4. Yolanthe Cabau

Zoals we al zeiden bestaat de lijst niet uit de meest getalenteerde actrices. Als we echter kijken naar schoonheid mag Yolanthe Cabau wat ons betreft niet ontbreken uit deze lijst. Hoewel ze het gros van haar tijd besteed aan ondernemen en sociale media, is de Spaans-Nederlandse schoonheid ooit begonnen als actrice.

5. Victoria Koblenko

Je dacht toch niet dat de gehele lijst zou bestaan uit internationale Hollywood actrices? Nederland bruist namelijk van de schoonheid als we het hebben over actrices. Victoria Koblenko hoort daar wat ons betreft ook bij. Want laten we eerlijk zijn – deze dame is toch gewoon oogverblindend mooi?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

6. Abbey Hoes

Het is natuurlijk geen verrassing dat Abbey Hoes officieel is benoemd tot mooiste vrouw van het land. Als je onze website vaker bekijkt weet je ook dat we regelmatig over deze schoonheid schrijven. Ze neemt hiermee het stokje over van verdiende winnares van vorig jaar, Monica Geuze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

7. Megan Fox

Het feit dat Megan Fox al een tijdje geen prominente rol in een grote Hollywood productie heeft weten te bemachtigen, betekent niet dat ze niet behoord tot één van de mooiste actrices van de wereld. De 36-jarige Fox kennen we natuurlijk allemaal van haar rollen in de blockbuster Transformers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door boohoo (@boohoo)

De mooiste vrouwen van het moment

Zoals je misschien al weet schrijven we bijna dagelijks over de mooiste vrouwen van het moment. Dit zijn bijvoorbeeld de 11 mooiste vrouwen die je echt moet volgen op Instagram. Houdt onze website dus goed in de gaten om hierover op de hoogte te blijven.

Of lees eens één van deze artikelen: