7 top Lidl gadgets
Tech

7 onmisbare Lidl gadgets om je leven makkelijker te maken

Een nieuwe week is begonnen en je weet wat dat betekent: kersverse tech must-haves van Lidl om je leven een stukje makkelijker te maken. We zijn de site voor je afgestruind en dit zijn in de tweede week van het nieuwe jaar de 7 top Lidl knallers.

1. Houtskool-BBQ

Bij barbecueën denk je natuurlijk aan de zomer, maar je hoeft niet per se te wachten tot de zon er weer een beetje zin in heeft. Lidl heeft namelijk een compacte houtskool-barbecue voor je, die je gewoon binnen kunt gebruiken. Het apparaat is namelijk uitgerust met een ventilatie feature, waardoor je huis niet vol met rook komt te staan. Daarnaast zorgt de snelle opwarmfunctie er sowieso voor dat er minder rook wordt geproduceerd.

Lidl houtskool bbq

Prijs: 59,99 euro

2. Brother professionele labelprinter

Iets anders dat Lidl deze week voor je heeft is een professionele labelprinter van Brother. Ontzettend handig om adres- en verzendlabels mee af te drukken, maar je kunt er bijvoorbeeld ook etiketten voor je mappen of gereedschapsboxen mee printen. Met dezelfde rol kun je verschillende formaten uit het apparaat tevoorschijn toveren tot maximaal van 100 cm. Dus geen gepriegel met verschillende rollen.

Lidl Brother labelprinter

Prijs: van 89 naar 64,99 euro

3. Krups volautomaat-espressomachine

Als je van koffie houdt weet je dat de beste koffie wordt gemaakt van verse bonen. Met dit espressoapparaat van Krups hoef je niet veel meer te doen dan je bonen toevoegen. De machine gaat vervolgens zelf aan de slag om je koffie op de gewenste sterkte te maken.

Dankzij het melkopschuimpijpje heb je ook binnen de kortste keren een cappuccino en het beste? Het ding kan zichzelf weer schoonmaken, dankzij het automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma. Overigens als echte fan van het zwarte goud, wist je deze 10 dingen over je favoriete koffie al?

Lidl Krups espressomachine

Prijs: van 729,99 naar 299 euro

4. Pastamachine

Ook je pastagerechten zijn op hun best wanneer ze worden gemaakt van verse ingrediënten. Klinkt vermoeiend, maar niet als je deze pastamachine van Silvercrest het werk laat doen. Het apparaat heeft 2 automatische programma’s voor het kneden en uitdrukken van je verse pasta. Daarnaast kun je 8 verschillende vormpjes maken en zelfs voor ravioli gaan.

Lidl pastamachine

Prijs: 99,99 euro

5. Remington Tondeuse

Hoewel wild uitziende mannen aantrekkelijk kunnen zijn, moet je je haar toch enigszins onder controle houden en daar is deze Remington tondeuse uiterst geschikt voor. Het apparaat knipt je haar op een lengte tussen 3 en 42 millimeter dankzij de twee verschillende opzetkammen. Verder is het ding uitgerust met zelfscherpende RVS messen en kun je hem zowel met als zonder draad gebruiken.

Lidl Remmington tondeuze

Prijs: van 29,99 naar 19,99 euro

6. Automatische zeepdispenser

Sinds de pandemie zijn redelijk wat mensen wat terughoudend geworden met het aanraken van dingen. Als je zelfs je zeepdispenser ook niet meer wilt aanraken, heeft Lidl een automatische dispenser voor je. Houd je handen onder de sensor en je krijgt vanzelf een dosis zeepsop. Je kunt kiezen uit twee doseringseenheden en in totaal kun je er 250 ml aan zeep instoppen.

Lidl automatische zeepdispenser

Prijs: 17,99 euro

7. Opblaasbare jacuzzi

Last but not least heeft Lidl een opblaasbare jacuzzi om je stress helemaal weg te bubbelen. Het is nu misschien nog wat koud buiten, maar zolang je in het water blijft komt het goed. Daarnaast zorgt de vorstbeveiliging ervoor dat er in de winter niks raars gebeurt. De jacuzzi is geschikt voor maximaal 6 personen en verwarmt je water tot 40 graden.

Lidl opblaasbare jacuzzi

Prijs: van 499,95 naar 349 euro

Uiteraard heeft Lidl meer tech must-haves, die de moeite waard zijn. Check ook deze 7 chille gadgets om het jaar knallend mee te beginnen.