Lidl Airfryer Philips
Tech

7 chille Lidl gadgets om het jaar knallend te beginnen

We staan aan het begin van een nieuw jaar en voor Lidl betekent dat weer nieuwe gadgets en tech apparatuur om je te verleiden. We hebben de beste 7 Lidl tech knallers voor je opgespeurd om meteen het nieuwe jaar stevig te beginnen.

1. Philips Airfryer XL

Veel mensen zijn 2022 begonnen met goede voornemens en een populaire is vaak toch wel “een paar kilootjes eraf”. Deze Philips Airfryer XL helpt je daarmee op weg. Hiermee kun je namelijk gezondere frietjes maken met minder vet. Dankzij de Rapid-Air technologie wordt je voedsel knapperig aan de buitenkant, zonder het te frituren. Verder heeft het ding een warmhoudfunctie en is het goed voor ongeveer 1,2 kg aan snacks.

Lidl Airfryer Philips Lidl

Prijs: 154,01 euro

2. Activity tracker

Een ander populair voornemen voor het nieuwe jaar is meer sporten. Zorg ervoor dat je niet vals kunt spelen en ga voor Lidl’s Silvercrest activity tracker. Deze liegt je niet voor en houdt gewoon braaf bij hoeveel stappen je hebt gezet, hoe lang je bezig bent geweest en hoeveel calorieën je daarmee hebt verbrand. Verder houdt het apparaatje ook je hartslag in de gaten en kun je het gebruiken om je slaapcyclus bij te houden.

Lidl activity tracker

Prijs: 29,99 euro

3. Medisana massagestoel

Natuurlijk bestaat het nieuwe jaar niet alleen uit intensieve workouts, maar verdien je het ook gewoon om te ontspannen. Na een sportieve middag kan je lichaam best een massage gebruiken en Lidl helpt daarbij met een massagestoel van Medisana. Het apparaat verzorgt een intensieve Shiatsu-massage voor je rug en pakt ook meteen je nek aan. Als je Shiatsu toch wat te heftig vindt, kun je het ding ook gewoon laten vibreren.

Medisana massagestoel Lidl

Prijs: 89,99 euro

4. Grundig 4K Ultra HD 65 inch Smart TV

Bij ontspanning hoort uiteraard ook een goede Netflix serie en met een beelddiagonaal van 65 inch is deze Grundig smart tv daar uitermate geschikt voor. Geniet van 4k Ultra HD beelden met High Dynamic Range en dankzij de ingebouwde Miracast kun je al je content vanaf de bank jaar de televisie streamen.

Grundig 4k ultra had 65 inch smart tv Lidl

Prijs: van 799 naar 629 euro

5. Sanitas voetenwarmer

Hoewel we in Nederland deze winter nog niet echt te maken hebben gehad met extreme temperaturen, is het toch altijd lekker om je voeten warm te houden. Lidl heeft deze week een gadget voor je met als enige doel dat te verzorgen. De Sanitas voetenwarmer komt met 6 verschillende temperatuur-standen en is geschikt voor voeten tot maat 47. Ook zou je je geen zorgen hoeven te maken over brandende voeten, want het apparaat schakelt zichzelf automatisch uit na 90 minuten.

Sanitas voetenwarmer Lidl

Prijs: 16,99 euro

6. Philips steelstofzuiger Power Pro Duo

Binnenkort is het alweer tijd voor de jaarlijkse schoonmaak en daar hoort helaas ook stofzuigen bij. Om alvast helemaal voorbereid te zijn heeft Lidl de Philips Power Pro Duo steelstofzuiger voor je. Deze is uitgerust met een 3-traps filtersysteem, dat 99 procent van de microdeeltjes zou opvangen. Verder heeft het reservoir ruimte voor zo’n 250 ml aan viezigheid en kun je met een volle accu tot 30 minuten aan de slag.

Philips steelstofzuiger Lidl

Prijs: van 289,99 naar 229 euro

7. Silvercrest Luchtreiniger

Hoewel we met z’n allen bezig zijn met het verminderen van de luchtvervuiling buiten, zal het je misschien verbazen hoe vervuild de lucht ook binnen kan zijn. Dingen als schoonmaakmiddelen, koken en stoffen uit meubels kunnen de kwaliteit van de lucht binnenshuis behoorlijk aantasten.

Daarom kan het nooit kwaad om ergens een luchtreiniger neer te zetten. Deze week heeft Lidl een Silvercrest luchtreiniger voor je, dat met kleurtjes aangeeft hoe schoon je lucht is. Het apparaat doet zijn werk met een voor-, EPA-, en koolfilter.

Silvercrest luchtreiniger Lidl

Prijs: 79,99 euro

Voorlopig kun je met deze Lidl must-haves weer even vooruit in het nieuwe jaar. Benieuwd wat de beste gadgets waren van 2021? Check de beste 10 gadgets van afgelopen jaar.

Wil je het toch bij Lidl houden? Leef je dan uit met Xiaomi’s slimme speaker voor je smart devices en deze video deurbel om ongewenste bezoekers in de gaten te houden.