Tech

7 dikke Lidl tech-aanbiedingen voor deze maand

7 dikke Lidl tech aanbiedingen voor deze maand

Lidl heeft regelmatig behoorlijk wat producten die je vaak voor een mooie prijs kunt scoren. Wij houden deze koopjes met argusogen voor je in de gaten en deze maand zijn dit de 7 beste must-have gadgets om op de kop te tikken. 

1. Sharp 50″ 4K UHD Android TV

Tegenwoordig kunnen de meesten van ons niet meer zonder Netflix en dat wil je natuurlijk op een groot scherm bingen. Lidl heeft hiervoor een 50 inch 4K Android TV in de aanbieding van Sharp. Deze komt uitgerust met een Harman Kardon luidsprekersysteem en omdat hij “smart” is, kun je direct aan de slag met Google Assistent. Check de specs:

  • 4K HDR 126 cm (50″)
  • HARMAN / KARDON® luidsprekersysteem
  • Google Assistent ingebouwd
  • Chromecast ingebouwd
  • Bluetooth

Sharp 50" 4K UHD Android TV Lidl Prijs: van 859 euro naar 449 euro

2. Delonghi Volautomaat Koffiemachine

Als eerste op de lijst hebben we een koffiemachine van Delonghi. Wie heeft er ’s ochtends niet eerst wat cafeïne nodig om de dag te beginnen? En met deze machine hoef je zelf bijna niks te doen. Wat je wel moet doen is de bonenmaler, koffiesterkte en temperatuur even instellen. Hij werkt overigens ook met al gemalen bonen en is goed voor 1 of 2 kopjes per keer.

Delonghi Volautomaat Koffiemachine Lidl Prijs: van 519 euro naar 279 euro

3. Sharp 2.0 Compact Soundbar

Niks is vervelender dan proberen te genieten van je series met slechte audio. Geef je binge-sessies een boost met een soundbar. Ook die kun je op het moment bij Lidl scoren. Het gaat om een soundbar van Sharp met een vermogen van 90 watt. Je kunt hem aansluiten via USB 2.0, een Aux-kabel of digitaal optisch. Ook ondersteunt het apparaat Bluetooth en kun je hem bedienen met je tv-afstandsbediening.

Sharp 2.0 Compact Soundbar Lidl Prijs: van 99,99 euro naar 69 euro

4. PHILIPS Bluetooth in-ear oordopjes

Om ook onderweg van je audio te genieten kun je bij Lidl nu in-ear Bluetooth earbuds scoren van Philips. De oordopjes gaat tot 4 uur mee met een volle batterij en hebben een bereik tot 10 meter. Daarnaast komen ze met een handsfree-feature en zouden ze bestand moeten zijn tegen wat regen en het zweet dat van je afdruipt als je ze in hebt tijdens een workout.

PHILIPS Bluetooth in-ear oordopjes Lidl Prijs: van 39,99 euro naar 24,99 euro

5. Lenco Kofferplatenspeler

Als je oldschool wilt genieten van je muziek, heb je natuurlijk een platenspeler nodig. Dit exemplaar van Lenco is wel wat moderner en ondersteunt Bluetooth en USB-weergave. Verder kun je je platen op drie snelheden afspelen (33, 45 of 78 toeren) en komt het apparaat met 2 ingebouwde speakers.

Lenco Kofferplatenspeler Lidl Prijs: van 89,95 naar 49,99

6. SALCO IJsblokjesmachine

Als je van cocktails houdt, heb je zeker een ijsblokjesmachine nodig. Geen gedoe en geen koude handen meer. Lidl heeft op het moment een ijsblokjesmachine van Salco in de aanbieding met een vermogen van 100 watt. Het apparaat belooft je 9 blokjes te leveren binnen 8 minuten en heeft een watertank van 2,2 liter.

SALCO IJsblokjesmachine Lidl Prijs: van 229,90 naar 89,99

7. PHILIPS Hand- en steelstofzuiger SpeedPro

Als laatste op de lijst hebben we een Philips steelstofzuiger voor je. Deze kun je tevens transformeren tot handstofzuiger om bijvoorbeeld ook makkelijk je auto schoon te maken. Het apparaat zou tot 90 procent van het stof en vuil opzuigen en een volle batterij zou goed moeten zijn voor 40 minuten aan power.

PHILIPS Hand- en steelstofzuiger SpeedPro Lidl Prijs: 129 euro

Check de website elke week voor nieuwe Lidl aanbiedingen. Een tijdje geleden schreven we over een tafeltennis set, die nu nog steeds in de aanbieding is. Misschien een idee voor tijdens de lockdown.