7 Lidl knallers
Tech

Top 7 Lidl gadgets om deze week te scoren

De Lidl site staat weer bomvol nieuwe gadgets en devices en natuurlijk hebben we weer een top 7 voor je samengesteld. Deze week maak je onder andere je “domme” apparaten slim, Heb je nog nooit zo lekker gegamed en commandeer je je radiator op afstand. 

1. Slimme stekker voor je domme apparaten

Als eerste pakken we de domme apparaten aan en dat betekent je apparatuur zonder internet. Met Lidl’s Silvercrest stekker heb je dat zo voor elkaar en kun je ze voortaan via je virtuele assistent of een app in- en uitschakelen.

De stekker komt met verschillende schakelklok programma’s en een countdown-functie. Verder kun je hem instellen om je devices automatisch aan en uit te schakelen bij zonsondergang of zonsopgang en houdt het ding ook zelf rekening met de zomer- en wintertijd.

Lidl slimme stekker

Shop nu voor 9,99 euro

2. Elektrische bezem

Ik hoor je denken: een elektrische bezem, is dat niet gewoon een stofzuiger? Nope, een elektrische bezem is een elektrische bezem. Het apparaat zuigt namelijk geen stof voor je, maar gebruikt een roterende borstel om het op te vegen.

Het voordeel is dat je niet zelf heen en weer hoeft te vegen. Met een volle batterij kun je zo’n 70 minuten aan de slag op verschillende oppervlakken. Verder krijg je er een cuttermesje bij om hardnekkig vastgelopen haren van de borstel te verwijderen.

Lidl elektrische bezem

Shop nu voor 34,99 euro

3. Gamestoel met audiosysteem

Til je game-ervaring naar een hoger niveau met deze comfortabele gamingstoel. Die zit een stuk beter dan je bureaustoel en heeft als extra voordeel dat er 3 speakers in zitten verwerkt. Zo beleef je je games nog heftiger en ben je binnen no-time in je flow.

Twee van de speakers zijn geïntegreerd op hoofdhoogte en een subwoofer aan de achterkant maakt het helemaal af. Om geluid te produceren sluit je de speakers aan via Bluetooth of een audiokabel. Verder kun je het volume en de bas afzonderlijk instellen.

Lidl gamestoel

Shop nu voor 149 euro

4. Loopband met 12 trainingsprogramma’s

Rondrennen in je games is fantastisch, maar je echte body heeft om de zoveel tijd ook wat actie nodig. Daar is deze Christopeit Sport loopband uitermate geschikt voor. Je rent erop los, terwijl je niet geplaagd wordt door tegenwind en regen.

De loopband is uitgerust met 12 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en via sneltoetsen kun je kiezen om 2, 4, 6, 8 of 10 km per uur te sprinten. Op het bijbehorende display houd je onder andere je tijd, afstand, snelheid en hartslag bij. Verder simuleert het ding ook hellingen en is er een houder voor je tablet of smartphone.

Lidl loopband

Shop voor 399 euro ipv 699

5. Slimme radiatorthermostaat

Niet alleen je domme apparaten kunnen wat IQ punten omhoog gaan, maar ook je radiator. Met deze slimme radiatorthermostaat van Silvercrest maak je het beheren van de temperatuur in huis een stuk makkelijker.

Je sluit de thermostaat aan op je radiator en vervolgens kun je aan de slag met verschillende bedieningsmodi. Zo kun je handmatig de temperatuur instellen, maar kun je ook gaan voor een automatische, vakantie, eco en comfort modus. Per dag zijn er 9 verwarmings- en besparingstijden in te stellen en het ding werkt ook gewoon via Google Assistent.

Lidl slimme thermostaat

Shop nu voor 29,99 euro

6. Thermosfles met display

Je weet dat een thermosfles je drankjes warm of koud voor je houdt terwijl je onderweg bent. Maar weet je ook hoe warm of koud? Voortaan weet je dat precies met deze thermosfles met display van Lidl.

Op het display kun je namelijk precies aflezen wat de temperatuur van je ijswater of koffie is. Het ding is goed voor 500 ml van je favoriete drankje en zou de temperatuur tot zo’n 6 uur lang vasthouden.

Lidl thermosfles met display

Shop nu voor 12,99 euro

7. Ontspannende infraroodlamp

Dan heeft Lidl ook nog een relaxte infraroodlamp voor je om na een lange werkdag weer tot rust te komen. Het infrarode licht zou namelijk ontspannend werken en geweldig zijn voor wanneer je verkouden bent. Ook krijg je er een veiligheidsbril bij om je ogen te beschermen.

Lidl infraroodlamp

Shop nu voor 9,99 euro

Dat was het weer voor deze week. Als je op zoek bent naar meer betaalbare gadgets, check dan ook deze 7 Lidl must-haves om onder andere papierloos te schrijven, je lichaamshaar aan te pakken en te barbecueën zonder rook.