Tech

7 beste Lidl gadgets om de week mee door te komen

Lidl 7 knallers
Huawei Band 4e / Beeld: Huawei

Zoals je gewend bent heeft Lidl ook deze maandag weer een nieuwe collectie dikke gadgets voor je om mee uit je dak te gaan. Deze week helpen ze onder andere met je workouts, cocktails en dat overtollige haar in je neus.

1. Huawei Band 4e activity tracker

We beginnen met de workouts, want deze week kun je bij Lidl de Huawei Band 4e scoren. Deze activity tracker is vooral handig als je van basketbal en harlopen houdt. Je kunt de band er namelijk afhalen en aan je schoenen vastzetten. Hierdoor kan de wearable je basketbal en hardloopstatistieken bijhouden. Maar ook aan je pols is hij handig en houdt hij de gebruikelijke dingen, zoals je slaapritme, calorieverbruik en inkomende oproepen bij.

Lidl Huawei Band 4e activity tracker Prijs: 29,99 euro

2. Slimme stalamp voor Alexa

Als je van tech houdt is de kans groot dat je her en der een paar smarthome apparaten in huis hebt. Deze week kun je je verzameling uitbreiden met een strakke stalamp van Livarno. Vanuit je luie stoel kun je zowel de lichtsterkte veranderen als de warmte van het licht. Let wel op, de lamp werkt met Zigbee 3.0 technologie. Met de meeste nieuwe slimme speakers zul je geen problemen hebben, maar voor sommige oudere speakers heb je een extra Zigbee hub nodig.

Lidl slimme stalamp Prijs: 39,99 euro

3. Speaker voor in de badkamer

Als je fan bent van zingen onder de douche, hebben we goed nieuws. Deze week heeft Lidl een handige Silvercrest speaker te koop, die je gewoon met je meeneemt. Het apparaatje ondersteunt Bluetooth en is spatwaterdicht met een IPX6 certificering. Dankzij de zuignappen blijft hij lekker hangen aan je douchecabine en met verschillende knoppen regel je de playback als je weer eens zin hebt in een ander nummer.

Lidl badkamer speaker Prijs: 12,99 euro

4. SodaStream Crystal bruiswatermachine

We beloofden een gadget voor je cocktails en hier is hij dan: de SodaStream Crystal bruiswatermachine. Hierbij heb je binnen seconden bruiswater voor je Mojito’s en Campari Soda’s. En blijkbaar werkt bruiswater daarna ook goed tegen je kater. Om meteen te kunnen beginnen, krijg je er een glazen fles en CO2 cilinder bij.

Lidl SodaStream Crystal Prijs: van 159,90 naar 89,91 euro

5. Voedseldroger voor beef jerky

Iets anders dat Lidl deze week voor je heeft is een compacte voedseldroger. Handig als je gezonde snacks wilt maken, zoals groentechips. Maar je kunt het ding ook gebruiken om heerlijke beef jerky eruit te toveren en dat voor een fractie van de prijs in de supermarkt. Je krijgt er 5 stapelbare trays bij, die je na gebruik gewoon in de afwasmachine kunt stoppen.

Lidl voedseldroger Prijs: 34,99 euro

6. Philips luchtreiniger

Zoals je weet is het niet alleen de buitenlucht waar je je zorgen over moet maken, maar kan ook binnenshuis de luchtkwaliteit soms wat te wensen overlaten. Geen probleem met deze luchtreiniger van Philips. Het ding is uitgerust met een intelligente automatische modus, die de lucht voor je in de gaten houdt.

Hiermee zou het ding tot 99,9 procent van de virussen, allergenen en vuile stoffen verdelgen. Het apparaat zou redelijk stil zijn, maar voor de zekerheid is er ook een slaapstand.

Lidl Philips luchtreiniger Prijs: van 159,99 naar 139 euro

7. Philips neushaartrimmer

Een volle bos haar is geweldig op je hoofd, maar wat minder in je neus. Gelukkig bestaan daar gadgets voor en deze week heeft Lidl een praktische Philips neustrimmer voor je. Het apparaat is uitgerust met ProtecTube-tech, waardoor er niet aan je haartjes wordt getrokken en je niet achterblijft met sneetjes. Na gebruik was je hem gewoon onder de kraan en je kunt hem zelfs onder de douche gebruiken (terwijl je meezingt met die badkamer speaker van hierboven).

Lidl Philips neushaartrimmer Prijs: van 16,99 naar 9,99 euro

Dat was het voor de Lidl knallers deze week, maar Lidl heeft nog meer handige gadgets voor de liefhebber. Check ook deze 7 Lidl must-haves om aan het einde van de week mee te chillen.