7 Lidl deals
Tech

7 nieuwe Lidl gadgets om direct in huis te halen

Het is weer maandag en dat betekent uiteraard nieuwe must-have gadgets en andere tech van Lidl. Deze week kun je onder andere aan de slag met digitaal papier, barbecueën zonder rook en hoef je het nooit meer koud te hebben in de auto.

1. Lichtgewicht LCD-schrijfbord

Als eerste op de lijst heeft Lidl deze week een handig LCD-schrijfbord voor je om snel even aantekeningen te maken of te doodlen zonder papier. Het apparaat komt met een 8,5 inch display en je krijgt er gelukkig ook een stylus bij om meteen aan de slag te gaan.

Je kunt het digitale papiertje zo’n 6 duizend keer wissen om opnieuw te gebruiken. Daarna is het helaas gedaan met de pret. Maar als je even berekent hoeveel 6 duizend A-4’tjes je zouden kosten, ben je toch een stuk goedkoper uit.

Lidl LCD-schrijfbord

Prijs: 8,99 euro

2. Elektrische barbecue zonder rook

De lente komt er alweer bijna aan en dat betekent dat we voorzichtig weer kunnen beginnen met de eerste barbecue. Om je op weg te helpen kun je bij Lidl een elektrische BBQ scoren, zodat je niet hoeft te hannesen met houtskool of briketten.  Ook je buren zullen blij zijn dat ze niet meer in je BBQ rook hoeven te hangen.

Goed om te weten is dat de grillplaat, vetopvangbak en opbergvakken gewoon in de afwasmachine kunnen. Dat bespaart je weer wat moeite en je hoeft na een lekker dagje in de tuin niet meteen aan het boenen te slaan. Verder krijg je er een frame en windscherm bij en is het apparaat uitgerust met een oververhittingsbeveiliging feature.

Lidl elektrische barbecue

Prijs: 49,99 euro

3. Magisch zwevende tafellamp

We kunnen allemaal wel een beetje “magie” in huis gebruiken en dat is precies wat je krijgt met deze zwevende tafellamp. Uiteraard komt er geen echte magie aan te pas, maar het ding is in ieder geval wel een blikvanger met het lichtarmatuur dat zich niks aantrekt van zwaartekracht. Je kunt gaan voor een zilveren of zwarte uitvoering, die je kamer allebei voorzien van warmwit licht.

Lidl zwevende tafellamp

Prijs: 49,99 euro

4. Compacte tafel afwasmachine

Als je niet ontzettend veel ruimte hebt in de keuken maar toch echt klaar bent met alles met de hand afwassen, heeft Lidl de oplossing voor je. Deze week kun je daar namelijk een compacte tafel afwasmachine bemachtigen. Het apparaat is 42 x 43,5 x 43,5 cm groot en zou zelfs in je kleine keuken ergens moeten passen.

Je kunt het ding in theorie ook overal plaatsen, aangezien je geen rekening hoeft te houden met een wateraansluiting. De afwasmachine is namelijk uitgerust met een watertank. Verder kun je aan de slag met 5 verschillende reinigingsprogramma’s: intensief, snel, eco, glas en baby care.

Lidl tafel afwasmachine

5. Stoelverwarming in de auto

Iets anders waar Lidl je deze week mee helpt is lekker warm blijven in de auto. De supermarkt heeft namelijk verwarmbare stoelbekleding voor je, die op alle gangbare autostoelen zou moeten passen. Lidl belooft een korte opwarmtijd en een gelijkmatige warmteverdeling, zodat je niet al te lang hoeft te koukleumen.

Verder kun je gaan voor 2 verschillende verwarmingsstanden en is de bekleding ook geschikt voor stoelen met zij-airbags. Om het ding aan de praat te krijgen, gebruik je de 12V-aansluiting in je auto.

Lidl autostoel verwarming

Prijs: 19,99 euro

6. Philips bodygroomer

Je weet dat je om de zoveel tijd je baard moet aanpakken, maar bij sommige mannen kan ook ander lichaamshaar een eigen leven gaan leiden. Als je partner niet al te gek is op weelderige lokken op je borst, rug of andere plekken kun je gaan voor de Philips bodygroomer BG3010/15.

Deze komt met 3 opzetkammen om het haar over je hele lichaam gelijkmatig te trimmen. De gepatenteerde afgeronde punten van de scheerkop en het hypoallergene scheerblad zorgen ervoor dat je huid tijdens de onderneming beschermd blijft. Verder is het apparaat 100 procent waterdicht en is een volle accu goed voor 50 minuten.

7. 9-in-1 heteluchtfriteuse

Als laatste hebben we een ontzettend multifunctionele heteluchtfriteuse voor mensen die gezondere hapjes willen maken. Je kunt het apparaat gebruiken om te frituren, grillen, braden, bakken, gratineren, roosteren, opwarmen, garen en drogen.

Qua temperatuur kun je gaan voor 40 tot 200 °C en 9 vooraf ingestelde programma’s helpen je om het beste uit het multifunctionele apparaat te halen. Als je even zonder inspiratie zit, kun je bladeren door het bijgeleverde receptenboek met 20 recepten. En dankzij het grote kijkvenster houd je je snacks nauwlettend in de gaten.

Lidl multifunctionele heteluchtfriteuse

Prijs: 99,99 euro

Mocht je drang naar betaalbare gadgets na dit lijstje nog niet gestild zijn, check dan ook deze 7 handige Lidl tech deals, die je een hoop werk besparen.