Tech

7 handige Lidl gadget deals om nu te scoren

lidl gadgets deals

Ook aan het het begin van deze nieuwe week is het weer zover: nieuwe Lidl gadgets om lekker goedkoop te scoren. We hebben de beste tech deals voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf de site niet hoeft af te struinen.

1. Arm- en beentrainer om vals te spelen

Als je je dit jaar (weer) hebt voorgenomen om meer te gaan sporten, heeft Lidl een handige arm- en beentrainer voor je, waar je mee kunt valsspelen. Je kunt het apparaatje namelijk onder je bureau verstoppen om tijdens het werken een beetje te “fietsen”.

Ook je armen kun je ermee trainen, maar dat is handiger voor wanneer je een serie aan het kijken bent. De trainer komt met 7 verschillende functies en een groot LCD-display, waarop je onder andere je calorieverbruik, trainingstijd en afgelegde afstand kunt bijhouden.

Lidl arm- en beentrainer Prijs: van 87,99 voor 34,99 euro

2.Braun scheerapparaat wet & dry

Om de zoveel tijd is het echt nodig om je baard weer onder handen te nemen. Dat kan op een comfortabele manier met het Braun series 6 wet & dry scheerapparaat. Het ding heeft namelijk een dermatologisch geteste SensoFlex-scheerkop en SensoFoil-mesjes.

Deze zorgen ervoor dat de druk automatisch wordt aangepast en je niet met allerlei battle scars overblijft. Het scheerapparaat is verder 100 procent waterdicht, zodat je hem zowel nat als droog kunt gebruiken.

Lidl Braun scheerapparaat Prijs: van 179,99 voor 107,91 euro

3. JetClean 3-in-1 vloerreiniger

Iets anders dat Lidl deze week voor je heeft is een JetClean 3-in-1 vloerreiniger van Vileda. Wat zijn die drie functies dan? Het apparaat stofzuigt en dweilt, terwijl het je vloer ook meteen weer droog maakt. Je hoeft na het dweilen dus geen “de vloer is lava” meer te spelen.

Verder is er een dubbel tank-systeem om vuil en vers water gescheiden te houden en kan de reiniger alle harde vloeren voor je aanpakken. Wanneer je klaar bent hoef je je handen niet vuil te maken, want het microvezelwiel zorgt ervoor dat je dweildoekjes zelf weer schoon worden.

Lidl 3 in 1 vloerreiniger Prijs: van 249,99 voor 199 euro

4. Massagestoel voor total body massage

Aan het einde van een lange dag kunnen we allemaal wel een ontspannende massage gebruiken. Als je niemand paraat hebt om je uit de brand te helpen, heeft Lidl een massagestoel die je hele lichaam onder handen neemt.

Zo kun je gaan voor een kneed- en klopmassage voor al je spieren of bijvoorbeeld één van de automatische programma’s voor je bekken en billen kiezen. Ook een revitaliserende luchtdrukmassage is van de partij om alle stress weg te blazen.

Lidl massagestoel Prijs: van 1.299 voor 899 euro

5. Elektrische koffiemolen voor de lekkerste koffie

Niet alleen een massage kan revitaliserend werken, maar ook een heerlijk kopje koffie. Uiteraard moet dat met versgemalen bonen en die heb je binnen een handomdraai met Lidl’s elektrische koffiemolen.

Met één druk op de knop gaat het apparaat voor je aan de slag met maximaal 70 gram bonen. Per maalbeurt heb je genoeg koffie voor ongeveer 8 tot 9 kopjes. Daarmee kun je voorlopig weer even vooruit.

Lidl elektrische koffiemolen Prijs: 19,99 euro

6. Ultrasoon reinigingsapparaat voor je sieraden en bril

Iets wat er vaak bij inschiet is het schoonmaken van je sieraden en bril. Moet dan dan? Het is wel handig om het om de zoveel tijd te doen. Gelukkig hoef je niet te priegelen, dankzij dit ultrasone reinigingsapparaat.

Het ding gebruikt ultrasone golven met 48.000 trillingen per seconde om afgezien van sieraden en brillen ook munten en zelfs je horloge schoon te maken. Check wel of je horloge er tegen kan, want er komt wel water aan te pas.

Lidl ultrasoon reinigingsapparaat Prijs: 34,99 euro

7. Elektrische haard

Als laatste op de lijst hebben we een heerlijke elektrische haard voor je gevonden. Het geeft net even wat meer sfeer dan je centrale verwarming en is in ieder geval handig om in huis te hebben als Putin vervelend doet met gas.

De elektrische haard is vrijstaand en geeft je een soort houtvuur effect. Je kunt ervoor kiezen om voor de sfeer alleen de nep vlammetjes aan te doen, maar er zijn ook 2 verwarmingsstanden om je warm te houden.

Lidl elektrische haard Prijs: van 59,99 naar 39,99 euro

Tot zover de nieuwe Lidl gadgets deze week. Mocht je de smaak te pakken hebben, heeft Lidl uiteraard nog meer handige tech voor je. Deze 7 onmisbare Lidl gadgets, zorgen er onder andere voor dat je altijd bruiswater hebt voor je cocktails, zelf beef jerky kunt maken en muziek hebt onder de douche.