dingen die vrouwen gek maken in bed
Life

7 dingen waarmee je vrouwen gek maakt in bed

Veel vrouwen denken anders dan mannen als het gaat om stomende activiteiten tussen de lakens. Oké, er zijn vrouwen die het lekker vinden als je meteen als een konijn met nieuwe batterijen op haar in begint in te spelen, maar veel vrouwen hebben liever een subtielere manier om te beginnen met een potje natuursport. We hebben 7 dingen die vrouwen gek maken in bed hieronder als oprechte tips voor jou geplaatst.

Dingen die vrouwen wild maken in bed

Alles wat je geleerd hebt van het stiekem kijken naar natuurfilms moet je vergeten. Als je tijdens een eerste vrijpartij haar ongevraagd een facial geeft, of zonder waarschuwing haar achterdeur een bezoekje brengt, dan sta je met je happy socks en smiley onderbroek op je knieën zo weer buiten. Subtiliteit en het opbouwen van spanning werkt wel. Ja, het is moeilijk als je als een opgewonden hond moet wachten, maar het werkt wel.

1. Bouw de spanning langzaam op

Je wilt het moment niet verpesten. Je hebt dat etentje en die taxi niet betaald om thuis onder de douche te moeten handkarren. Dus als je wilt scoren bij die mooie meid dan bouw je het rustig op. Wordt niet meteen te fysiek, maak geen flauwe ‘hoe wil je morgen je eitje, gekookt of bevrucht?‘ grappen. Laat ook niet merken dat je wanhopig zit te wachten op de toegang tot haar heilige grot. Rustig aan, goed voorspel is de sleutel.

2. Play hard to get

Niet alleen vrouwen zijn bedreven in dit spelletje, maar jij ook. Speel met haar, zoals een kat met een muis doet. Geef haar het ene moment het idee dat je je fysiek tot haar aangetrokken voelt, wees op het andere moment afstandelijk. Uiteindelijk zal zij degene zijn die toenadering zoekt en kun jij met een glimlach jezelf tot eindbaas benoemen. Trek een goedkope pantalon aan, want ze vreet jou op met huid en haar.

Lees ook: Dit zijn de 5 beste standjes die je nog niet kende

3. Creëer een romantische omgeving

Je kunt ervoor kiezen om te picknicken in een kraakpand of een lekker etentje te organiseren bij jou thuis. Die kop van jou ziet er beter uit bij kaarslicht dan onder een TL-buis. Neem de moeite om er goed uit te zien, een trainingsbroek met vlekken wordt over het algemeen door vrouwen niet als aantrekkelijk beschouwd. Doe moeite om een gezellige en romantische omgeving te creëren en je hebt de eerste punten binnen. Dit hoort bij dingen die een vrouw gek maken in bed.

4. Zorg ervoor dat je lekker ruikt

Een vrouw voelt zich sneller fysiek tot jou aangetrokken als je lekker ruikt. Als je met je zweetpoten en ongewassen oksels het bed in duikt dan duikt je date er meteen weer uit. Vrouwen kunnen zeer opgewonden raken van een man die lekker ruikt. Dus stap onder de douche en zorg ervoor dat je die eu de sjalot geur van jezelf afspoelt. Als je lekker ruikt dan ligt ze graag in jouw armen, en dat is juist de bedoeling toch?

dingen die haar gek maken in bed seks

5. Wees een subtiele zoener

Vrouwen kunnen gek worden van een man die goed kan zoenen. De volgende stap is dan al snel gemaakt, door haar. Zoen haar dus subtiel, verleidelijk. Met je tong als een helikopter door haar orale gedeelte heen jakkeren is onverstandig. Als je een fan van kauwgom, uien of knoflook bent dan moet je die verslaving maar even achterwege laten. Niet alleen je lichaam, maar ook je waffel moet lekker ruiken.

6. Standjes zijn leuk, maar begin rustig

Nu het eenmaal zover is mag je jouw kunsten in bed vertonen. Je hebt door het lezen van het artikel Dit zijn de 5 beste standjes voor gevorderden flink wat kennis opgedaan, maar misschien is zij minder ervaren. Overleg bijvoorbeeld eerst of zij De Pretzel wilt proberen, voordat ze ongewild in een hoek van 90 graden onder het bed wordt gemanoeuvreerd. Ontdek samen het veelzijdige pad van de liefde en ze zal je nooit meer vergeten.

dingen die haar gek maken in bed seks

7. Met voorspel maak je haar gek

Zowel fysieke als mentale voorspel is belangrijk, anders kun je de bovenste zes tips ook wel vergeten. Nee, je jongeheer appen met de tekst ‘de ballen hangen vroeg dit jaar‘ is niet de juiste manier om haar op te winden. Geef haar het gevoel dat ze speciaal is in de vorm van een attentie of compliment. Dingen die een vrouw gek maken in bed begint al ver buiten de lakens. Dus wil je haar gek maken in bed? Hou jezelf in cowboy.