7 tips Valentijnsdag cadeau tips
Life

7 cadeautips om dit jaar Valentijnsdag te overleven

Over een week is het alweer Valentijnsdag en je weet dat er verwacht wordt dat je met een grandioos cadeau aan komt zetten. Als je zoals de gemiddelde man bent, zit je waarschijnlijk met je handen in het haar en heb je geen idee wat je dit jaar nou weer moet kopen. Geen paniek, met deze 7 tips overleef je Valentijnsdag zonder al te veel kleerscheuren.

1. Lekker ontbijten op bed

Met een grandioos cadeau bedoelen we niet dat het een fortuin moet kosten. Wel moet uit het kado blijken dat je moeite hebt gedaan en dat je je vriendin waardeert. Daarom is ontbijt op bed altijd een goed begin van je Valentijnsdag.

Valentijsdag tops ontbijt op bed

Maak haar favoriete ontbijt klaar en stop er een leuke kaart bij. Daar hoef je niet per se een zoetsappige tekst op te schrijven, maar iets persoonlijks waar ze om smelt. Als dat een ‘The Office” referentie is, is dat prima. Zolang het maar ergens op slaat. Overigens blijkt pizza als ontbijt volgens de wetenschap gezonder te zijn dan muesli.

bol.com ontbijt op bed dienblad
Ontbijt op bed dienblad
Shop nu voor 24,95

2. Met sieraden zit je (meestal) goed

Ook sieraden zijn doorgaans ook een foolproof cadeau. De meeste vrouwen zullen een ketting, ring of armband wel waarderen. Maar als je weet dat je vriendin nooit sieraden draagt, kun je beter skippen naar de volgende tip.

Valentijsdag tips sieraden

Als je wel voor sieraden gaat, kies dan iets dat er luxe en kwalitatief goed uitziet. Dus geen plastic zooi, want je weet dat ze het waard is. Sommige sieraden komen zelfs met een geheime boodschap, die je alleen ziet als je er met een lamp op schijnt.

bol.com ketting met boodschap
Ketting met geheime boodschap / Beeld: bol.com
Shop nu voor 29,95 euro

3. Samen eropuit

Op Valentijnsdag vier je dat jullie samen zijn en daarom is het ook romantisch om er samen op uit te trekken. Pak een bioscoopje, ga los bij een concert, maak een romantische wandeling of zet je over je vooroordelen heen en ga lekker samen naar een spa. Ook mannen kunnen om de zoveel tijd wat pampering gebruiken en met je vriendin is het een stuk gezelliger.

4. Persoonlijk cadeau pakket

Als je echt punten wilt scoren, maak je een persoonlijk cadeaupakketje. Bij Action kun je goedkoop een mooi uitziend mandje scoren, dat je vervolgens vult met kleine dingen waar je vriendin blij van wordt.

Is ze bijvoorbeeld fan van een bepaalde serie of heeft ze een bepaalde hobby? Stel een pakket samen dat daarmee te maken heeft. Als je klaar bent wikkel je het in doorzichtige folie en het ziet er meteen super deluxe uit.

Valentijsdag cadeau pakket

5. Explosion box vol herinneringen

Een ander cadeau dat ontzettend persoonlijk is, is een zogenaamde explosion box. Als je geen idee hebt wat dat is: Het is een soort doos, die als het ware explodeert met foto’s, briefjes en herinneringen als je het deksel ervan afhaalt (zie foto).

Je kunt er zelf één in elkaar knutselen, maar je kunt hem ook kant en klaar kopen. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is het ding vullen met foto’s en andere dingen, die jullie herinneringen samen vereeuwigen. Denk bijvoorbeeld ook aan vliegtickets van die gezellige vakantie of dat gebroken horloge waar een romantisch verhaal aan vast zit. Zo weet je vriendin meteen weer waarom ze je ook alweer leuk vindt.

Valentijsdag explosion box
Explosion box / Beeld: bol.com
Shop nu voor 15,25 euro

6. Spannende spelletjes

Als je al een tijdje samen bent, kan het dat de passie een beetje vervaagd is. Wakker die op Valentijnsdag weer aan met een spannend spel. Er bestaan verschillende spellen voor stelletjes, waaronder Tease & Please Ultiem verlangen.

Zoals je waarschijnlijk al vermoedt is dit een erotisch bordspel voor jou en je partner. Genieten staat centraal en aan de hand van verschillende vragen en opdrachten ontdekken jullie samen wat jullie echt fijn vinden. Heb je het spel uit? Er zijn verschillende edities om ook na Valentijnsdag door te spelen.

bol.com Tease & Please bordspel
Tease & Please bordspel / Beeld: bol.com
Shop nu voor 24,85

7. Het cadeau dat doorgaat

Als je een kado wilt geven waarmee je vriendin er om de zoveel tijd weer aan wordt herinnerd hoe lief je bent, kun je voor een box-abonnement gaan. Er bestaan verschillende abonnementen, waarbij je elke maand een doos vol met cadeaus krijgt.

Zo krijgt je vriendin met de LOOKFANTASTIC box elke maand nieuwe beauty en make-up producten. Er bestaat voor zo’n beetje alles wel een abonnement-box, van Star Wars gear, tot sieraden, lingerie en snacks.

Valentijsdag beauty box

Met deze 7 tips heb je nog net genoeg tijd om iets romantisch te organiseren. En als we nog één tip aan je mogen geven: met deze 10 kledingstukken aan vinden vrouwen je een stuk aantrekkelijker.