Tech

Dit zijn de 7 beste Lidl producten onder € 10,-

beste-lidl-producten-onder-10-euro
(Foto: Lidl)

Supermarktketen Lidl staat bekend om de lage prijzen, maar online maken ze het nu nog bonter. Honderden producten in de Lidl Webshop kun je nu tijdelijk met tot wel 60% korting aanschaffen. Slaat de keuzestress bij jou toe? Niet nodig, want we helpen je op weg en zetten 7 van de beste artikelen onder de 10 euro op een rij.  Bij deze deals ben je verzekerd van een prima prijs-prestatieverhouding: we selecteerden alleen de hoogst gewaardeerde producten.

7. Silvercrest draadloze muis

Heb jij een nieuwe muis nodig voor je pc of laptop? Het is niet nodig hier een fors bedrag aan te spenderen. In de Lidl Webshop koop je nu de uitstekend beoordeelde (4,6 uit 5) Silvercrest draadloze muis. Met de 2,4 GHz draadloze technologie heeft de muis een bereik van 10 meter.

De muis is plug and play: je krijgt er een nano-ontvangertje bij dat je in een usb-poort kunt doen. De Silvercrest draadloze muis kost normaal slechts € 12,99 en is nu tijdelijk verkrijgbaar met een korting van 46% zodat je maar € 6,99 betaalt.

beste-lidl-producten-onder-10-euro SHOP NU VOOR 6,99

6. Kettlebell 6 kg

Wil je lekker trainen maar heb je geen zin om naar de sportschool te gaan? Train dan lekker thuis, met 1 of meerdere kettlebells van 6 kg die nu in de aanbieding zijn bij Lidl. Een kettlebell is geschikt om meerder spiergroepen mee te trainen en je krijgt er gratis een trainingshandleiding bij. Met de klanttevredenheid over dit product zit het extreem goed: 100% van de klanten raadt het aan. De kettlebell is nu verkrijgbaar met een korting van maar liefst 60% en kost tijdelijk maar € 7,99.

beste-lidl-producten-onder-10-euro SHOP NU VOOR 7,99

5. LED plafondlamp

Aangename verlichting hoeft niet duur te zijn en al helemaal niet bij Lidl. De Lidl Webshop biedt een goede deal met de LED plafondlampen met warm wit licht en de levensduur van de LED-lampen is zo’n 30 uur. Verkrijgbaar in de varianten chroom en wit. Geen korting op de Livarno LED-plafondlamp, maar een vaste lage prijs van € 9,99 per stuk. En dat voor een lamp met een waardering van 4,8 uit 5.

beste-lidl-producten-onder-10-euro SHOP NU VOOR 9,99

4. Yoghurtmaker van Lidl

Heb jij er wel eens aan gedacht om zelf yoghurt te maken? Dat kan nu met de Silvercrest yoghurtmaker die nu met korting in de Lidl Webshop verkrijgbaar is. Maak zelf natuurlijke yoghurt nu tijdelijk voor maar € 9,99 in plaats van € 19,99. Geen geld voor een apparaat dat met een 4,6 uit 5 gewaardeerd wordt. En je krijgt er ook nog eens 7 portieglazen bij.

beste-lidl-producten-onder-10-euro SHOP NU VOOR 9,99

3. LED-spot

Een energiezuinige lamp met een hoge lichtsterkte? Dan hebben we het over de Livarno LED-spot. Het apparaat komt met een bewegingsmelder en zit in een robuuste aluminium behuizing. Klanten waarderen de spot met een 4,6 uit 5. Geen korting, maar een vaste lage prijs van € 9,99. Perfect licht voor in je tuin nu de dagen donkerder en donkerder worden.

beste-lidl-producten-onder-10-euro SHOP NU VOOR 9,99

2. Silvercrest personenweegschaal

Het is weer de tijd van het jaar om op de bank voetbal of Netflix te kijken, met wat pinda’s, chips, chocolaatjes en andere lekkernijen erbij. Let wel op je gewicht, want ongemerkt kom je snel een paar kilo aan. Weeg jezelf regelmatig, en dat kan nu spotgoedkoop voor maar € 4,99 met de hooggewaardeerde (4,6 uit 5) personenweegschaal van Silvercrest.

beste-lidl-producten-onder-10-euro SHOP NU VOOR 4,99

1.  Set trainingsaccessoires

Een beetje fitnessapparaat kost al snel honderden euro’s. Met een fractie van dat bedrag kun jij nu thuis jouw conditie verbeteren of bijhouden. de Lidl Webshop biedt namelijk een set training accessoires voor de bijna ongelooflijk lage prijs van € 4,99! De set wordt met 4,4 uit 5 goed gewaardeerd. Je kunt kiezen uit 3 varianten: de springtouw set, de fitnessbanden set en de balance board set. En zelfs al koop je ze alle drie? Dan ben je nog geen 15 euro kwijt.

beste-lidl-producten-onder-10-euro SHOP NU VOOR 4,99