7 beste budget Bluetooth speakers bij bol
Tech

7 kwaliteit Bluetooth speakers onder de 30 euro

Er was behoorlijk wat tegenstribbeling toen Apple besloot de headphone jack met pensioen te sturen. Inmiddels weten we echter niet beter dan dat smartphones en andere devices helemaal geen draden nodig hebben om muziek af te spelen. Dat kan gewoon via Bluetooth en het hoeft niet eens zoveel te kosten. Deze 7 Bluetooth speakers op bol.com zijn bijvoorbeeld allemaal onder de 30 euro en hebben stuk voor stuk top beoordelingen.

1. Compacte Philips Bluetooth speaker

De eerste optie is de Philips BT100 Bluetooth speaker, die je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het apparaat is uitgerust met Bluetooth 4.0 en houdt het tot 8 uur vol met een volle batterij. Pas wel op want de speaker is geen fan van water.

Philips Bluetooth speaker bol.com

Prijs: van 28,98 naar 24,13 euro

2. Multifunctionele speaker met microfoon

Next up is de LEICKE Sharon speaker, die meer kan dan alleen via Bluetooth je favoriete nummers afspelen. Je kunt hem namelijk ook (als je die ergens nog hebt) mp3’tjes voeren via micro-USB. Daarnaast is er een multifunctionele knop en een ingebouwde microfoon om met het ding ook telefoontjes aan te nemen.

multifunctionele Bluetooth speaker bol.com

Prijs: 29,96 euro

3. Bigben party speaker

Elk feest heeft muziek nodig en de Bigben Party Lite speaker is daar speciaal voor gemaakt. Hij verzorgt naast muziek ook meteen de verlichting met verschillende kleuren. Verder kun je ook aan de karaoke met de bijgeleverde microfoon om het cringe-gehalte van je feest omhoog te halen.

Bigben party speaker bol.com

Prijs: 26,78 euro

4. Waterbestendige JBL Go 3

Als er een speakermerk is waarbij je weet dat je altijd goed zit, is dat JBL. Ook de JBL Go 3 Bluetooth speaker levert krachtige audio, wat best een prestatie is als je naar het formaat kijkt. Zoals je gewend bent van JBL kan het apparaatje tegen water met zijn IP67 certificering en is stof ook geen big deal. Verder kun je zo’n 5 uur genieten van je tunes voordat je weer moet opladen.

JBL Go 3 bluetooth speaker bol.com

Prijs: van 39,99 naar 29,99 euro

5. Cactus speaker-lamp

Bij muziek hoort lol en dat gebeurt zeker met deze cactus Bluetooth speaker. Het speakertje lijkt eerder op een lamp en stiekem is hij dat ook. Naast Bluetooth kun je ook je muziek op de goede oude manier afspelen met een 3,5mm kabel en een volle batterij is goed voor 8 uur aan cactus muziek.

cactus Bluetooth speaker bol.com

Prijs: van 49,99 naar 29,99 euro

6. Soundcrush clip-on speaker

Een andere compacte optie is deze Soundcrush Bluetooth speaker, die wel tegen een plens water zou moeten kunnen. De batterij gaat zo’n 4 uur mee en dankzij de Extra Bass feature kun je genieten van een voller geluid.

soundcrush Bluetooth speaker bol.com

Prijs: 12,99 euro

7. Philips minispeaker

Dan hebben we nog een tweede Philips Bluetooth speaker voor je, namelijk de Philips BT55. Dit kleine speakertje houdt je muziek tot 6 uur vol, waarna hij binnen 2 uur weer is opgeladen. En dankzij de anti-clipping feature kun je je muziek vrij hard afspelen, zonder dat je een blikkerig geluid krijgt.

Philips mini bluetooth speaker bol.com

Prijs: 19,99 euro

Mocht je op zoek zijn naar nog meer betaalbare tech, bekijk dan ook deze 7 handige Lidl gadgets die je deze week bij de supermarkt kunt scoren.