Crypto

Met deze 6 apps kun je gratis crypto verdienen

gratis crypto verdienen apps

Je hoeft tegenwoordig geen vermogen aan spaargeld te hebben om een graantje mee te kunnen pikken van crypto. Er zijn talloze manieren om crypto te verdienen zonder er een cent aan investering in te hoeven stoppen. Het play-to-earn concept is bijvoorbeeld een leuke manier om extra crypto te verdienen. We gaan in dit artikel een aantal apps uitlichten waarmee je zonder teveel moeite crypto bij elkaar kunt harken.

Gratis crypto verdienen met apps

We hebben hieronder een aantal apps samengesteld waarmee je gratis crypto kunt verdienen. Bij sommige apps is een keer in 24 uur met een simpele druk op een knop crypto te verdienen, bij andere apps moet je een spelletje spelen om wat tokens bij elkaar te sprokkelen. Hoe dan ook, het is gratis! Het valt in ieder geval te proberen, je kunt er alleen maar mee winnen. Aan de slag!

1. Bee Network

Bee Network is heel simpel. Je kunt bee-crypto verdienen door elke 24 uur op het bij-icoontje te klikken. Bij het activeren krijg je 1 bee ter kennismaking, daarna ontvang je nog eens 6,96 bee door elk etmaal op datzelfde icoontje te drukken. Een kind kan de was doen. Je hebt wel een code nodig. Die code is: cryptotips.

2. Cheatmoon

Cheatmoon werkt vrijwel hetzelfde als Bee Netork. Je kunt coins verzamelen door een raket te activeren en elke 24 uur op een knop te drukken. Het is een kwestie van simpelweg registreren, op die knop drukken en een etmaal wachten voordat je er weer op mag drukken om muntjes te verdienen. Ook voor deze app heb je code nodig. Die code is: cryptotips

cheatmoon gratis crypto verdienen

3. Win.com

Op win.com kun je crypto-prijzen winnen door spelletjes te spelen. Je mag het uiteraard ook gewoon voor de lol doen. Een potje pinball of serpent krijgt een extra dimensie als je er ook nog eens wat mee kunt verdienen. Sommige spelletjes zijn nog niet beschikbaar, maar volgens de site duurt dat niet lang meer.

4. Ember Fund

Ember Fund is niets meer dan het klikken op een knop om satoshi’s (kleine stukjes bitcoin) te verdienen. Meer hoef je er niet voor te doen! Bij dit soort apps maak je dagelijks gewoon even een rondje om te klikken op die knopjes, als je bijvoorbeeld op het toilet zit. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

ember fund gratis crypto verdienen

5. Sperax Play

In Sperax Play staat een sneeuwbal centraal. Door dagelijks te klikken op deze sneeuwbal kun je 24 xp verdienen. Na verloop van tijd kun je jouw verdiende xp inwisselen voor de native-token van dit protocol. Je hebt wel een uitnodigingscode nodig voor deze app. Die code is: h7pbo2

6. Coin Hunt World

Coin Hunt World is niet voor bankhangers. Je moet er namelijk op uit om jouw coins te vangen. Coin Hunt World werkt hetzelfde als Pokémon Go. Je gaat er met je mobiele telefoon op uit om muntjes te vangen die bij jou in de buurt te vinden zijn. Hiermee kun je crypto verzamelen en verdienen.