Sofia Vergara oudere vrouwen daten
Life

5 praktische tips voor het daten van oudere vrouwen

Oudere vrouwen zijn hot! Een oudere vrouw heeft ervaring op alle vlakken. Ze heeft de nodige levenservaring en weet exact hoe ze een man op zijn gemak moet stellen. Ze is als een dure wijn uit een prima jaar, als een verfijnd stuk gerijpte kaas, ze is kwaliteit. Maar hoe versier je een oudere vrouw? Dat gaan wij jou vertellen in dit artikel.

Tips voor daten met oudere vrouwen

Hoe versier je een vrouw die de nodige levenservaring heeft? Goede vraag, zeker met een flink leeftijdsverschil. Je moet van goede huize komen om indruk te maken op een oudere vrouw, ze heeft het allemaal al een keer gezien en is niet snel van haar stuk te krijgen. We geven je 5 tips waarmee je ze als gesmolten oude kaas om jouw energieke vingers windt.

Lees ook: Dit zijn de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar

1. Wees origineel

Een vrouw die ouder is heeft alle pick-up lines al gehoord. Ze zijn ook niet onder de indruk van jouw spierballen en zitten echt niet te wachten op een man die opschept over de grootte van zijn auto. Je moet haar laten zien dat je wijsheid hebt, levenservaring.

Met een zelfverzekerde houding alleen ga je het niet redden, sterker nog; ze zal jou arrogant vinden en daar knappen oudere vrouwen op af. Lees eens een keer een boek in plaats van de Donald Duck. Filosofeer met haar over het leven, en dan hebben we het niet over een rijk leven met bezittingen, nee, hét leven.

Tip: stel haar open vragen, en dan met name die aansluiten op haar interesses en passies.

2. Een oudere vrouw houdt van eerlijkheid

Je kunt een baardje laten staan, kleding uit de jaren tachtig dragen en met een Engels accent praten. Dat maakt je niet ouder, en dat weet zij ook. Wees eerlijk over je leeftijd. Jouw leeftijd zegt niets over de volwassenheid in jouw karakter. Een open en oprechte houding geven jou net dat ene streepje meer.

Je moet natuurlijk niet op een eerste date aankomen met een pokémon outfit, maar hou het neutraal. Liegen is sowieso not-done, maar al helemaal als je een vrouw met gebakken lucht probeert het bed in te krijgen. Dat lukt niet bij een oudere vrouw, dus begin er niet aan.

3. Wees niet opdringerig

Probeer haar niet te overtuigen met gladde praatjes en dure woorden. Als je continue blijft herhalen dat je volwassen bent voor je leeftijd dan kom je juist erg onvolwassen over. Dat lukt misschien als je een stogzuigerverkoper bent, maar niet op het pad van de liefde, en al helemaal niet bij een vrouw die dat pad al vaker heeft bewandeld.

Wees gewoon jezelf, dan kom je het oprechtste over en dat zal ze weten te waarderen. Je hoeft haar niet te overtuigen, ze weet jou op waarde in te schatten als je het waard bent. Zo werkt het eigenlijk bij alle vrouwen.

4. Probeer niet te dominant te zijn

Een oudere vrouw heeft meer levenservaring dan jij, dus ga haar niet vertellen wat ze moet doen. Als jij het haantje uit gaat hangen dat pakt ze je bij je eieren en trapt je als een stuk vuil de deur uit. Oudere vrouwen zitten echt niet te wachten op een jongen die moeite heeft met het beheersen van zijn testosterongehalte.

Buiten dat om zijn vrouwen op die leeftijd vaak zelfredzaam en laten zich door niemand wat vertellen, dus ook niet door een jongere man. Wees assertief, dat vinden ze aantrekkelijk, maar overdrijf het niet.

5. Laat zien dat je haar wilt veroveren

Een oudere vrouw wilt veroverd worden. Ze wilt zich weer jong en gewild voelen, en het is aan jou om haar dat gevoel te geven. Laat vooral zien dat je haar wilt, een subtiele aanraking of de juiste woorden zijn genoeg. Je kunt het ook kenbaar maken via whatsapp, maar dat werkt alleen bij bakvisjes die op de kermis staan te kijken bij de botsauto’s.

Wees volwassen, wees een man die het aandurft om haar diep in de ogen te kijken en te zeggen wat ze al jaren wilt horen. Dan zul je worden beloond. Hebben we al verteld dat oudere vrouwen erg goed zijn in bed?

Hieronder hebben we een paar prachtige exemplaren van eigen bodem geplaatst:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tooske Ragas Official (@tooskeragas)