brunettes
Women

De 5 mooiste brunettes om het weekend mee te beginnen

Het is weer vrijdag! De beste dag van de week, want dan is het bijna weekend. Dat vieren we uiteraard het liefste met een paar beeldschone dames. Vijf prachtige brunettes hebben zich aangemeld om samen met ons een biertje te ploppen. Zo beleefd als dat we zijn, hebben we dat niet geweigerd, dus zijn ze meer dan welkom op ons weekend-feestje.

De mooiste brunettes op Instagram

Brunettes worden van oudsher gezien als mysterieus, intelligent, en betrouwbaar. Vrouwen met bruin haar worden ook sneller bruin als ze in de zon liggen, we hebben de bikinifoto’s om die theorie te ondersteunen. Reden genoeg dus om ze vandaag eens extra te bewonderen. We kunnen ze niet weerstaan, dus laten we ons betoveren door deze mysterieuze wezens.

Vorige week lieten we ons meenemen door de 5 mooiste blondines om ons weekend mee te beginnen, en daar hebben we geen spijt van gekregen. Vandaag, op deze prachtige vrijdag, is het dus de beurt aan de mooiste brunettes om het weekend mee te beginnen. We geven er alvast één cadeau. De mooie Vitória is een Nederlandse schone met Braziliaanse roots én finalist van Miss Nederland 2022.

Wat is ze mooi. We hebben onder deze mooie verschijning nog eens vijf verleidelijke brunettes voor jullie op een rijtje gezet. Dus op naar die vrijdagmiddagborrel, want we hebben wat te vieren. Fijn weekend!

Grace Boor

De Amerikaanse Grace Boor heeft het perfecte lichaam voor een bikini, en dat weet ze zelf ook, want ze poseert graag in dit minuscule kledingstuk. Ze houdt wel van een feestje, dus gaat ze graag in op onze uitnodiging. De bloedmooie brunette weet met haar prachtige looks menig mannen hart op hol te brengen, inclusief dat van ons.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grace Boor (@graceboorcloset)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @graceboor

Cristina Buccino

Deze vurige Italiaanse influencer mag niet ontbreken in ons lijstje met de 5 mooiste brunettes om het weekend mee te beginnen. We zetten de deuren van ons weekend-feestje wagenwijd open voor de beeldschone Cristina Buccino. Dit model siert regelmatig de catwalk, en dat doet ze graag in lingerie. Wij hebben de rode loper al uitgerold voor deze mooie dame.

Sofia Vergara

We hebben een zwak voor latina’s, dus zijn we meer dan verheugd dat de prachtige Sofia Vergara ook van de partij is. Deze bloedmooie meid komt uit Colombia en poseert graag in bikini. Hebben we al verteld dat brunettes snel bruin worden? Wat een lichaam. Deze onweerstaanbare dame moesten we wel een uitnodiging sturen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

Yolanthe cabau

Wat is een feestje zonder onze eigen Yolanthe Cabau? Ze is al vaker bij ons langs geweest en dat is ons goed bevallen. Ze is een van de mooiste vrouwen van Nederland en daar zijn we trots op. Ze is dikke vriendinnen met Kim feenstra, dus ze mag haar ook wel meenemen. Yolanthe brengt het vrolijke zonnetje naar het weekend.

Brit Manuela

Een sportieve fitgirl mag niet ontbreken op ons feestje. We moeten wel in beweging blijven. Brit manuela hoeft er geen moeite voor te doen om ons te laten zweten. Ze woont in Los Angeles, maar we hebben al onze lege kratten ingeleverd voor een enkele ticket naar Nederland. We hebben haar gevraagd om haar lingeriesetjes mee te nemen, want die staan haar geweldig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brit Manuela (@britmanuela)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brit Manuela (@britmanuela)