mooiste blondines instagram
Women

De 5 mooiste blondines om je weekend goed mee te starten

Het weekend staat weer voor de deur en wij hebben 5 prachtige blondines uitgenodigd om dit met ons te vieren. Gelukkig vinden ze dat helemaal niet erg en hebben ons de beschikking gegeven over de mooiste foto’s die ze van zichzelf hebben. Wij zijn zo gul om de beste instagram foto’s eruit te kiezen en deze met jullie te delen. Happy weekend!

De mooiste blondines op Instagram

Wat een prachtige meiden zijn het. Vrouwen met blond haar worden vaak als minder slim gezien, omdat het hardnekkige gerucht gaat dat blondjes dom zijn. De vele succesvolle blonde artiesten, zakenvrouwen en wetenschappers bewijzen dat blonde vrouwen meer zijn dan alleen maar uiterlijke schijn.

Hoe dan ook; wij hebben in dit geval wel gekeken naar de prachtige verschijningen op de onderstaande Instagram profielen. Met deze foto’s hebben we ons lijstje met de 5 mooiste blondines samengesteld.

Er zijn veel mooie blonde dames zoals Estelle Hagen te vinden op social-media. De selectie dat we hieronder hebben geplaatst zijn er maar vijf uit een leger aan blondines op internet. Ze weten menig mannenhoofd op hol te brengen met hun bloedmooie uiterlijk, en het zal ons niets verbazen als dat hetzelfde geval is bij menig vrouwenhart.

Dus neem een lekker wijntje of een biertje en vier met ons mee dat het eindelijk weekend is! Als cadeautje geven we jullie er eerst eentje van eigen bodem.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Estelle Hagen (@estellehagen)

Lacy Kay Somers

Dit prachtige Onlyfans en Instagram model heeft 11,4 miljoen volgers. Wij vinden dat niet vreemd want ze is werkelijk een prachtige verschijning. Zij is de blondine waar we graag meerdere beschuitjes mee zouden willen eten. Wat een bloedmooie blondine is dit zeg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Laci Kay Somers (@lacikaysomers)

Maddie Gray

Maddie Gray is een echte fitgirl. Ze geeft ook persoonlijke trainingen, waar kunnen we ons aanmelden? Tot de tijd dat we een work-out met haar mogen doen moeten we het hebben van de prachtige foto’s die ze op haar Instagram-account heeft geplaatst.

Lindsay Hall

Lindsay Hall woont in het zonnige en chique Beverly Hills in de Verenigde Staten. We zien op haar Instagram account dat ze gek op motoren en autosport is. Van ons mag ze wel een keertje meerijden, we laten haar de mooiste plekjes van ons land zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lindsay (@lind.sayblogger)

Alyssa Paige

Alyssa Paige is een Amerikaans model en content creator. Ze is ook een model en actrice. Deze bezige bij mag wat ons betreft wel vaker op onze tijdlijn voorbijkomen. Ze past prima in ons rijtje met de mooiste blondines.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alyssa Paige (@alyssaa_paigeee)

Maria

Oké, haar achternaam moeten we jullie schuldig blijven. Maar wat een plaatje is dit zeg! Deze meid is werkelijk alles waar dit rijtje met de mooiste blondines mee wordt bedoeld. Misschien moeten we toch maar even naar Hong Kong om kennis te maken, want op haar Instagram account staat dat ze daar woont. Wanneer vertrekt het vliegtuig?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria (@mariasworldhk)