beste deals bij lidl op black friday
Tech

Deze 5 onweerstaanbare Black Friday deals van Lidl mag je niet missen

Black Friday is hét moment om je aankopen te doen. Alles wat je maar kan bedenken is wel in de uitverkoop. Zo heeft Lidl enkele onweerstaanbare Black Friday deals. Wij zetten de 5 beste deals voor je op een rijtje.

Black Friday deals bij Lidl

Lidl heeft dit jaar deals in verschillende categorieën. Zo zijn er onder andere Black Friday aanbiedingen voor gadgets, televisies, elektronica, klusspullen en spullen voor in de keuken, huishouden, badkamer en slaapkamer.

Kan je met al deze verschrikkelijke goede deals even geen keuze maken? Geen probleem! Deze deals gelden tot en met maandag bij alle bestellingen boven 50 euro. Hopelijk heb je wat geld achter de hand gehouden, want er zitten enkele deals tussen die je niet mag missen!

Haar- en baardtrimmer

De Silvercrest haar- en baardtrimmer is momenteel voor bijna de helft van de prijs te halen bij Lidl. Deze trimmer kan je op verschillende standjes zetten zodat jij je haar of baard perfect kunt stylen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat midden in je scheerbeurt de batterij leeg is, aangezien de batterijcapaciteit wordt weergegeven.

trimmer aanbieding lidl

SHOP NU VOOR 9,99 EURO

Samsung Smart TV

Een goede televisie hebben voor tijdens de WK-periode is zeker geen overbodige luxe! De Samsung Smart TV Crystal UHD 4K GU TU6979UXZG is heeft haarscherp beeld en is momenteel voor €559 te verkrijgen bij Lidl!

samsung smart tv black friday lidl

SHOP NU VOOR 559 EURO

Bluetooth oordopjes

Ben jij klaar met de draadjes van jouw oordopjes uit elkaar halen? Probeer de bluetooth oordopjes van Silvercrest! Je hoeft je telefoon ook helemaal niet meer te gebruiken als je muziek aan het luisteren bent, aangezien je de muziek via je oordopjes kan bedienen. Daarnaast gaan deze oordopjes ook nog eens vierenhalf uur mee.

oordopjes in de aanbieding bij lidl

SHOP NU VOOR 14,99 EURO

Comfortschuimmatras

Heb jij vaak spierpijn? Met dit comfortschuimmatras van Lidl worden zowel je schouders als bekken ontlast, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over spierpijn door slapen. Dit matras is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Zo kan je kiezen voor 80, 90 of 140 centimeter breed. Het BeCo 7-zones comfortschuimmatras is nu te verkrijgen met maar liefst 78% korting!

matras black friday lidl

SHOP NU VOOR 149 EURO

Glazen ovenschaal

Ovenschalen zijn altijd handig om te hebben als je snel wat eten wilt opwarmen. Deze ovenschalen komen in een setje van 3, waardoor je er direct genoeg hebt! Dit setje komt met maar liefst 62% korting. Mocht je nog op zoek zijn naar glazen ovenschalen, is dit het moment om in te slaan.

glazen ovenschaal aanbieding lidl

SHOP NU VOOR 14,99 EURO