Star Wars LEGO sets korting
Tech

De 5 vetste Star Wars Lego sets met flinke korting

We weten inmiddels allang dat LEGO niet alleen voor kinderen is en zelfs een goede investering kan zijn. Vooral de Star Wars LEGO pakketten zijn populair en er zijn dan ook behoorlijk wat sets te koop. Zie je door de bomen het bos niet meer? Deze 5 vette Star Wars LEGO-sets kun je nu met korting scoren.

1. LEGO Star Wars Boba Fett Helm

LEGO Star Wars Boba Fett korting

Boba Fett maakte zijn Star Wars intrede in The Empire Strikes Back als meedogenloze bounty hunter. Inmiddels krijgen we dankzij de Disney+ serie een wat genuanceerder beeld van de Jango Fett kloon en heeft hij er een hoop fans bij.

Met deze Boba Fett LEGO-set haal je de welbekende helm van de bounty hunter in huis met authentieke details. Je krijgt er meteen ook een standaard bij om je bouwwerk te showen. De set bestaat uit 625 onderdelen en is zo’n 21 cm hoog.

Koop nu bij Bol.com

2. LEGO Star Wars Imperial Light Cruiser

LEGO Star Wars Imperial Light Cruiser korting

Net als Boba Fett heeft ook mede bounty hunter The Mandalorian een eigen Disney+ serie. Als je Boba Fett hebt gevolgd weet je dat de twee ook een link met elkaar hebben. Deze LEGO Imperial Light Cruiser komt uit seizoen 2 van The Mandalorian en is uitgerust met 2 ronddraaiende geschutskoepels met een veermechanisme en twee mini TIE Fighters.

De set bestaat uit 1336 onderdelen en je krijgt er 5 minifiguren bij, waaronder de veel te schattige Grogu, oftewel “baby Yoda”. Verder komt de LEGO-set ook met een paar strakke wapens, zoals de Amban phase-pulse blaster en de speer van de Mandalorian.

Koop nu bij Bol.com

3. LEGO Star Wars Darth Vader Helm

LEGO Star Wars Darth Vader Helm korting

Als er één iemand is die niet mag ontbreken op een Star Wars lijst is het Darth Vader. De ultieme bad guy met zware adem begon als onschuldig jongetje en veranderde gaandeweg in één van de bekendste personages uit het verhaal.

Helaas heeft de Force choke fan (nog) geen eigen serie, maar je kunt hem wel als Darth Vader LEGO-set in huis halen. In dit geval zijn helm dan in 834 onderdelen. Ook hier krijg je weer een standaard bij om hem uit te stallen naast je Boba Fett helm.

Koop nu bij Bol.com

4. LEGO Star Wars Mos Eisley Cantina

LEGO Star Wars Mos Eisley Cantina korting

Als er een gezellige plek is in het Star Wars universum, is dat de Cantina in de ruimtehaven Mos Eisley op Tatooine. Je moet wel op je hoede zijn, want het is meteen ook één van de linkste plekken om een drankje te doen.

Met de Mos Eisley Cantina set haal je de gezelligheid en wat geboefte in huis om op je gemak de beruchte bounty hunter en smokkelaar hangplek te ontleden. Je kunt aan de slag met 3187 onderdelen en 21 minifiguren, waaronder  Chewbacca, Obi-Wan Kenobi, Ponda Baba en R2-D2.

Koop nu bij Bol.com

5. LEGO Star Wars Millennium Falcon

LEGO Star Wars Millenium Falcon korting

Als laatste op de lijst hebben we het bekende schip van Han Solo uit de LEGO Ultimate Collector Series. Voor deze moet je wel wat tijd uittrekken, want de LEGO Millennium Falcon bestaat uit maar liefst 7541 onderdelen.

Je krijgt er meteen ook Han Solo, Chewbacca, Princess Leia en C-3PO bij, die in de cockpit met afneembare koepel passen. Verder schiet je erop los met het afneembare romp paneel met een volledig draaiend viervoudig laserkanon. Daar heeft het Galactische Keizerrijk niet van terug.

Koop nu bij Bol.com

De vetste LEGO sets met korting

Het voordeel van LEGO is dat je met de blokjes niet alleen voorgekauwde pakketten kunt bouwen, maar ook eigen creaties tevoorschijn kunt toveren. Zo kun je dankzij JEKCA een levensechte LEGO-variant van je kat in huis halen.

Mocht je toch met met de bekende pakketten aan de slag willen, hebben we nog 5 vette lego-sets die je met veel korting kunt scoren