Lego adidas korting
Tech

Deze 5 LEGO-sets scoor je met veel korting

We hebben er vroeger allemaal mee gespeeld en we hebben het allemaal wel eens cadeau gegeven aan (onze) kinderen; LEGO. Het speelgoed is tijdloos en al decennia populair. We bouwden er schepen en huizen mee, maar wist je dat je er ook vermogen mee kunt opbouwen? Wij namen deze theorie onder de loep en zochten meteen naar de beste deals om in te investeren.

LEGO als waardevolle investering

Volgens een Russisch onderzoek is LEGO goed om in te investeren. Een set LEGO dat in 1987 is gekocht is volgens het onderzoek met 11% per jaar in waarde gestegen. Dat geeft ons een goede reden om eens flink op zoek te gaan naar de beste deals. Hieronder zie je een top 5 van de beste LEGO-sets met veel korting.

1. LEGO Creator Expert Bonsai Boompje

lego bonsai tree korting

Je kunt je fantasie de vrije loop laten met dit bonsaiboompje. Deze blikvanger maakt deel uit van de Botanische Collectie voor volwassenen en bevat blad elementen die gemaakt zijn van plantaardig kunststof. Je kunt het boompje per seizoen indelen, zo kun je naar wens roze bloesem toevoegen in de lente, en blaadjes weghalen tijdens de winter of herfst periode. Dit boompje is ook leuk om cadeau te geven op een verjaardag.

Koop nu bij Bol.com

2. LEGO Super Mario Startset

lego mario korting

Super Mario is net zo legendarisch als dit speelgoed, dus is deze LEGO Super Mario Startset een geniale combinatie. Met de bijbehorende app voor op je smartphone bouw je een baan. De geluiden die van je smartphone afkomstig zijn maken het bouwen met deze set nog realistischer. Maar het is vooral het jeugdsentiment wat het fantastisch maakt om deze set aan te schaffen. Met de uitbreidingssets geef je een extra dimensie aan de iconische karakters.

Koop nu bij Bol.com

3. LEGO Technic Lamborghini

lego lamborghini korting

Je kunt even ontsnappen aan de realiteit door deze Lamborghini Sián FKP37 te bouwen. Dit schaalmodel van 1:8 weet het design van het origineel prachtig vast te leggen, waardoor het maken van deze set een leuk project wordt.

De details van dit schaalmodel zijn verbluffend. Het interieur is mooi gedetailleerd nagebootst en er zitten bewegende onderdelen in, zoals de V12 motor met bewegende zuigers. Deze set wordt geleverd in een luxe doos.

Koop nu bij Bol.com

4. LEGO Star Wars Imperial TIE Fighter

star wars lego korting

Ook Star Wars is uitermate populair, dus is het niet vreemd dat LEGO hier mooi op in heeft gespeeld met deze Star Wars Imperial Fighter. Het bedrijf produceert al sinds 1999 speelgoed met dit thema en heeft een uitgebreid assortiment met bouwsets. De set wordt geleverd met twee Star Wars minifiguren. Er zit een blaster pistool bij, dus aan elk detail is gedacht. Het is een leuk collectors-item. Het is natuurlijk jouw doel om de hele collectie bij elkaar te verzamelen.

Koop nu bij Bol.com

5. LEGO Adidas Originals Superstars

Lego adidas korting

Deze set is een leuke toevoeging aan je sneaker verzameling. Het heeft extra onderdelen, zodat je zelf kan bepalen of je de linker of de rechterschoen bouwt. Ook deze set maakt deel uit van bouwsets voor volwassenen.

Er zit een display standaard bij, zodat je je bouwwerk mooi tentoon kunt stellen. Er worden ook echte veters bijgeleverd, zo krijgt deze schoen een extra dimensie. De set wordt geleverd in een authentieke schoenendoos.

Koop nu bij Bol.com

De vetste LEGO sets met korting

Het voordeel van LEGO is dat je met de blokjes niet alleen voorgekauwde pakketten kunt bouwen, maar ook eigen creaties tevoorschijn kunt toveren. Zo kun je dankzij JEKCA een levensechte LEGO-variant van je kat in huis halen.

Mocht je fan zijn van Star Wars check dan onze beste selectie uit de LEGO Star Wars collectie: De 5 vetste Star Wars Lego sets met flinke korting