Heren parfums
Style

Deze 5 heren parfums vinden vrouwen erg aantrekkelijk

Als het gaat om stijl voor mannen gaat mogen luchtjes niet ontbreken. De eerste regel hierbij is: Less is more. Geloof ons, vrouwen houden er niet van als je een half parfumflesje in je nek spuit. De tweede regel is om verder te denken dan de goedkoopste parfums die je kan vinden. De reden waarom mannen geurtjes dragen is natuurlijk om vrouwen aan te trekken. Met deze 5 heren parfums voor mannen laat je een blijvende indruk achter bij de dames.

1. YSL L’Homme

Ben jij altijd trendy gekleed? En wil je het liefst dat een vrouw moet blijven raden welk luchtje je draagt? Yves Saint Laurent L’Homme is een subtiel luchtje met houtachtige invloeden. Ook is mannen luchtje erg betaalbaar. Een goede aanvulling in je kastje dus.

Heren parfum YSL l'homme

2. Mahogany Woods – Bath & Body Works

Heb je geen zin om honderden euro’s uit te geven aan een nieuw mannen luchtje? Er zijn talloze betaalbare opties, maar de Mahogany Woods van Bath & Body Works is toch wel van de betere opties. Het is misschien dan geen super-de-luxe luchtje, maar wat ruikt dit fantastisch!

Heren parfum Mahogany Woods - Bath & Body Works

3. Coach for Men

Coach For Men is nou typisch zo’n mannen luchtje die je bij elke aangelegenheid kan dragen. Van een kantoordag naar een chique gala. Een geweldige all-rounder die niet te overheersend is. Ook is dit luchtje relatief betaalbaar. Een van de betere opties als je het ons vraagt.

Heren parfum coach for men

4. Chanel Allure Homme Sport

In dit rijtje mag Chanel Allure Homme Sport natuurlijk niet ontbreken. Chanel staat al jaar en dag bekend om haar herkenbare maar heerlijke mannen luchtjes. Ook ruikt het luchtje bij niemand echt hetzelfde, wat het behoorlijk bijzonder maakt. Elke keer als wij deze dragen worden we overspoeld door complimenten van vrouwen.

Heren parfum Chanel Allure Homme Sport

5. Kenneth Cole Vintage Black

Wie zegt dat lekkere luchtjes altijd betaalbaar zijn? Wij in ieder geval niet. Vintage Black door Kenneth Cole is last, but not least. Dit luchtje is perfect voor elke aangelegenheid. Casual, modern en een must-have voor iedere man die heerlijk wil ruiken voor de dames.

luchtjes voor mannen Kenneth Cole Vintage Black

 

Beste heren parfums en stijltips voor mannen

Als we het hebben over stijl voor de moderne man, gaat dat natuurlijk veel verder dan alleen mannen luchtjes. Om de beste versie van jezelf te worden is het complete plaatje belangrijk. Denk hierbij aan een stijlvol herenkapsel en de modetrends per seizoen. Wil je het nog wat verder trekken om nog beter voor de dag te komen? Dan check je natuurlijk ook meteen deze direct toepasbare stijltips en de beste kledingtips voor nog meer inspiratie.