5 heetste noedels
Food & Drinks

Dit zijn de 5 heetste noedels ter wereld

Tijdens de koude en donkere dagen kunnen we allemaal wel een beetje comfortfood gebruiken. Na een wandeling in de kou is een kom hete noedels een cadeautje voor je tong. Vooral als deze door een ludieke actie aan een lantaarnpaal vastgevroren heeft gezeten. Maar welke noedels zetten die smaakpapillen nou echt in vuur en vlam? We zochten het uit, probeerden 5 soorten, en delen de helse resultaten in dit artikel.

1. Buldak Curry Chicken flavour

Buldak Curry noedels ervaar je als een wandeling in de Sahara nadat je een pot chilipepers hebt gegeten. Het is de minst hete in dit rijtje van vijf, maar heet genoeg om de dag erna hellevuur uit het donkerste gaatje van je lichaam te ervaren. We huilden druppels van vuur tijdens het eten van deze noedels, maar we kunnen met trots zeggen dat we ons er doorheen hebben geworsteld.

2. Nong Shim Kimchi

Deze Zuid-Koreaanse noedel voelt als een orale massage van Satan. Er zou een gepekelde groenten smaak aan moeten zitten, maar wij voelden onze tong pas weer na twee dagen, dus we kunnen dit niet bevestigen. De smaak is niet verkeerd, als je van likken aan lava houdt. Deze noedels zijn vooral heet, we dronken een kop kokend water om de boel enigszins te verzachten.

heetste noedels

3. Nong Shim Shin Ramyun

Het eten van deze noedels ervaar je als een culinair tripje door het vagevuur. We moesten even slikken, voor zover dat mogelijk was, maar daarna hoestten we nog dagen as. De helse pijn in het gehemelte was als een vuurrode topping op de smaak van dit gerechtje. Het is de Vesuvius onder de noedels. Het zweet brak ons uit, maar dat verdampte gelukkig meteen weer. Een absolute aanrader voor de heethoofden onder ons.

4. Samyang hot chicken

Tijdens het eten van deze noedels maakten we hetzelfde geluid als een bezeten non tijdens een exorcisme. We vochten ons als ware titanen een weg naar de bodem van ons bord. De vlammen die uit onze poriën sloegen negeerden we maar voor het gemak. Deze noedels zijn alleen verantwoord voor ervaren brandweermannen, glasblazers en dakdekkers in de Sahel. Samyang hot chicken is een ware crematie voor de smaakpapillen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Foodie Store (@foodiestore_)

5. Buldak 2x Spicy

Dit is de waterstofbom onder de noedels. Deze noedels zijn door de duivel in zijn eigen keuken gefabriceerd en gekruid met pepers uit eigen tuin. We vonden het een onmogelijke taak om dit gerechtje op te eten, dus hebben we het terug naar de keuken gestuurd. Waarschijnlijk staat het daar nog steeds te branden en wordt het gebruikt om mee te flamberen. Buldak 2x spicy is next-level, niet te eten en alleen aan te raden voor eters van achttien jaar en ouder.