Funda

Top 5 goedkoopste woningen die nu te koop staan op Funda

goedkoopste woningen Funda
(Foto's: Funda.nl) Goedkope woning op Funda in Tzummarum.

De gemiddelde verkoopprijs in Nederland van bestaande woningen bedraagt volgens de laatste cijfers 403,9 duizend euro. Best een groot bedrag, dat voor lang niet iedereen is weggelegd. Maar wist je dat er nog altijd woningen te koop staan met een vraagprijs onder de 100.000 euro? We zochten voor je uit wat momenteel de 5 goedkoopste woningen op huizensite Funda zijn.

5. Appartement in Heerlen

We starten onze zoektocht naar de goedkoopste woningen van Nederland in Heerlen. In deze plaats zette Dave Roelvink stappen in zijn vastgoed carrière. Hier staat voor € 99.000 k.k. een appartement met 1 slaapkamer en 2 bergzolders te koop.

In totaal krijg je 61 vierkante meter woonoppervlak voor je geld, die zich in een pand uit 1921 bevindt. De woning ligt in de wijk Eikenderveld, een beschermd stadsgezicht.

Goedkoopste woningen Funda

4. Kluswoning in Tzummarum

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) meldde onlangs dat de gemiddelde verkoopprijs in ons land van bestaande woningen 403,9 duizend euro bedraagt. De woning in Tzummarum die op de vierde plaats is geëindigd op ons lijstje de goedkoopste woningen op Funda is meer dan vier keer goedkoper: € 99.000 k.k.

Je krijgt daarvoor een woning die er aan de buitenkant charmant uitziet, maar je raadt het al: het is een echte kluswoning. Dus je moet boven op de vraagprijs een aanzienlijk budget reserveren om de woning op te knappen. Je woont dan wel in een mooie omgeving: Tzummarum is een dorp in Friesland, ten noordoosten van Franeker, niet ver van de Waddenzee.

Goedkoopste woningen Funda

3. Tweekamerappartement in Kerkrade

Beslist geen kluswoning, maar een keurig tweekamerappartement. Een vraagprijs van onder de ton, namelijk € 97.500 k.k. waar vind je dat nog? Het antwoord luidt in Kerkrade. Het appartement van 41 vierkante meter bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat naast een woonkamer met open keuken , een slaapkamer, toilet en badkamer en een berging. Doe je graag boodschappen bij de Lidl? Recht tegenover de woning bevindt zich een mega Lidl filiaal.

Goedkoopste woningen Funda

2. Tussenwoning in Terneuzen

Een woning op de begane grond in het Zeeuwse Terneuzen, en dat voor maar € 89.000 k.k.? Let op, het gaat om een compleet te renoveren woning. De woning stamt uit 1903, is niet geïsoleerd en is echt iets voor een klusser die houdt van uitdagingen. Je woont er wel midden in het centrum van havenstad Terneuzen, vol geschiedenis, bezienswaardigheden en voorzieningen.

Goedkoopste woningen Funda

1. Compacte studio in Emmen

Heb je niet veel ruimte nodig? Sla dan je slag met deze studio van 23 vierkante meter in Emmen die nu te koop staat voor maar € 75.000 k.k. Deze woning is compact maar compleet en bestaat uit een hal, badkamer met douche, toilet en wastafel, woon- slaapkamer met eenvoudig keukenblok en twee vaste kasten. Vanuit de woonkamer heb je ook nog eens een vrij, groen uitzicht.

Goedkoopste woningen Funda