Style

5 essentiële kledingstukken voor elke man deze winter

essentiële kledingstukken

De winter staat weer om de hoek, en daar horen stijltips bij. Gelukkig zijn wij hier om je te begeleiden bij de dingen die je deze winter zou moeten dragen. Het kopen van mooie kleding voor de winter geeft ons altijd een beter gevoel, dus waarom zouden we je niet een handje op weg helpen? Dit zijn 5 essentiële kledingstukken voor elke man deze winter.

Essentiële kledingstukken voor elke man

En daar horen deze keer maar liefst vijf tips bij. In een wereld waarin het aanbod van kleding gigantisch is kan het uitkiezen van de juiste winterkleding een moeilijke taak zijn. Welke jas moet je bijvoorbeeld kopen? En is er een bepaalde kleur die het dit jaar beter doet dan andere jaren? Wij zochten het voor je uit met deze kledingtips:

1. Rood is je vriend

En over kleur gesproken. Rood dragen maakt je aantrekkelijker voor het andere geslacht. Dat is een feit wat wetenschappelijk bewezen is. Wetenschappers hebben onthuld dat het dragen van de kleur rood je aantrekkelijker maakt voor het andere geslacht. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die rood dragen omdat het volgens het onderzoek signalen van status en dominantie afgeeft.

essentiële kledingstukken rood is je vriend

2. Pea Coat

De Pea Coat is essentieel voor elke man tijdens de koudere maanden. Of je nu op kantoor bent of op een date gaat – de Pea Coat is een klassieke optie voor bijna elke gelegenheid. Het maakt weinig met hoe of wat je deze jas combineert. Het is een tijdloos stuk wat je gegarandeerd complimenten gaat opleveren.

3. Wollen overcoat

Als de temperatuur daalt, trek dan vooral een warme en stijlvolle wollen overcoat aan. Hoewel deze jassen over het algemeen niet goedkoop zijn, is dit kledingstuk een absolute must voor elke goedgeklede man. Verkrijgbaar in een scala aan kleuren en lengtes, is deze jas een geweldige manier om een ​​outfit aan te kleden en je tegelijkertijd knus te voelen.

essentiële kledingstukken wollen overcoat

4. Denim Jeans

Niets is zo stoer en gelijkertijd stijlvol als een raw-edge jeans. Het dichtere en stevigere denim is een geweldige manier om elke outfit een casual twist te geven. Combineer ze met een overhemd en een blazer of een overcoat voor dagen dat het buiten een beetje fris is.

essentiële_kledingstukken_denim_jeans

5. Oversized Sweater

Niets is zo ontspannen en stijlvol als een oversized trui. Of het nou je heupen of je knieën raakt, deze sweaters bieden comfort en stijl voor elke gelegenheid. De trui kan met bijna alles gedragen worden, en zit daarnaast ook echt heel lekker. Een must-have in je kledingkast deze winter.

Stijlvol en warm in de winter

Het is algemeen bekend dat het in de koudste maanden van het jaar het moeilijkst is om er stijl uit te blijven zien. Bovenstaande tips helpen je om alle essentiële kledingstukken die elke man nodig heeft te vinden. Ben je op zoek naar nog meer stijltips voor de man? Houdt onze website dan goed in de gaten.