aantrekkelijk bij een man
Style

Deze 4 dingen vinden vrouwen woest aantrekkelijk bij een man

De heilige graal voor man is de vraag: Wat vinden vrouwen het meest aantrekkelijk bij een man? Ongeacht het feit dat een goede stijl belangrijk is, zijn er nog genoeg dingen waar je aan kan werken. Dit zijn wetenschappelijk onderbouwde eigenschappen die vrouwen aantrekkelijk vinden aan een man.

Wat vinden vrouwen het meest aantrekkelijk bij een man

Er zijn zoveel tips over hoe je als man aantrekkelijk kan zijn voor vrouwen. Misschien is het een lekker luchtje, of een mooie auto. Toch is dit niet het punt wat we willen maken. Het zal misschien als een verrassing komen, maar er zijn veel eigenschappen die vrouwen aantrekkelijk vinden in een potentiële partner, en dure spullen horen daar niet bij. Wij hebben de 5 beste eigenschappen voor je op een rijtje gezet.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk bij een man?

1. Wees benaderbaar

Verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat hoewel vrouwen zich sneller aangetrokken voelen tot knappe mannen voor een korte affaire, ze meer op zoek zijn naar benaderbare mannen voor een lange en zinvolle relatie. Wees dus open in hoe je je presenteert.

2. Zet anderen op de eerste plaats

Zou je het liefst een partner vinden waarmee je een langere relatie wil opbouwen? Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen zich massaal aangetrokken voelen tot een man die vrijgevig en onbaatzuchtig is. Dit in tegenstelling tot mannen die extreem ijdel zijn. Er is niks mis mee om er goed uit te willen zien, begrijp ons niet verkeerd. Sla er echter niet in door.

aantrekkelijk bij een man zet anderen op de eerste plaats

3. Persoonlijkheid telt wel degelijk

Uiterlijk brengt je bij elkaar, maar innerlijk houdt je bij elkaar. Humoristische mannen zijn aantrekkelijker dan saaie. Daarnaast wordt humor in veelvoud gezien als een teken van intelligentie. Een goed gevoel voor humor is essentieel om een vrouw geïnteresseerd in je te krijgen.

aantrekkelijk bij een man persoonlijkheid telt wel degelijk

4. Durf risico’s te nemen

Hoe eerlijk of oneerlijk het ook klinkt, vrouwen voelen zich meer aangetrokken tot mannen die bereidt zijn om risico’s te nemen. Of dat nou voor werk is door een eigen bedrijf op te starten, of misschien iemand die houdt van bungeejumpen. Risico nemen staat gelijk aan aantrekkelijkheid. Misschien tijd om een nieuwe hobby te zoeken?

Stijl voor de moderne man

In een wereld waar veel draait om gezien en gezien worden, is gevoel voor stijl tegenwoordig belangrijk voor de gemiddelde vrouw. Of dat nu een nieuw heren kapsel is, of die lekkere nieuwe heren parfum – moeite doen om er goed uit te zien voor het andere geslacht is gebleken essentieel te zijn voor aantrekkingskracht.