5 beste standjes volgens vrouwen
Life

Dit zijn de 5 beste standjes volgens vrouwen

We houden allemaal wel van een beetje romantiek. Ook vrouwen hebben behoefte aan genegenheid, en aan een wilde nacht die je normaal alleen in films ziet. De ene meid houdt van een beestachtige vrijpartij, en de ander van sprookjesachtige romance. Maar wat doen we als het saai wordt? Precies, acrobatiek! Dit zijn volgens vrouwen de 5 beste standjes.

De beste standjes volgens de dames

We hebben uiteraard uitvoerig onderzoek gedaan naar dit onderwerp. Uit praktijkervaring kunnen we zeggen dat het helemaal niet zo moeilijk is om een vrouw de dakpannen van het dak te laten schreeuwen, dus laat die zweepjes, touwen en handboeien maar thuis, want het enige wat je nodig hebt is jouw goddelijke lichaam en wat motivatie.

We hebben hieronder een absolute top 5 van beste standjes gezet. Na het uitvoeren van deze standjes zal ze voor altijd voor je voeten liggen, of op haar knieën zitten. Je zult een legende zijn, de man waar ze over duizend jaar nog over schrijven, een mythe! Bestudeer ze goed, je leest ze hieronder:

Doggystyle

Een klassieker, maar vaak slecht uitgevoerd. Als je als Romeinse God niet gezegend bent met een tampeloerus giganticus, dan is het juiste ritme en de hoeveelheid stootkracht van belang. Haar meteen bij de haren grijpen en als een stormram naar binnen knallen is ook weer teveel van het goede. Begin subtiel en bouw het tempo op, zoals die dansmoves van je, op dat ene festival. De climax is vuurwerk, beloofd.

Maar hoe dan? Laat haar op haar handen en knieën zitten. Ga achter haar zitten en neem haar van achteren terwijl je haar heupen vastpakt.

Cowgirl

Het zijn niet alleen boerenmeiden die weten hoe ze een wilde stier moeten temmen. Met dit standje geef je haar de controle over de snelheid en diepte. Dan kan jij ook een keer op je luie reet blijven liggen. Om de sfeer te verhogen geef je haar een cowboyhoed en een klappertjespistool. Geniet ondertussen van het uitzicht, dat is een keer wat anders dan staren naar het plafond.

Maar hoe dan? Laat haar met gebogen knieën op je zitten. Zij bepaalt het ritme, laat die heupen maar dansen zoals Shakira!

standjes

Seated Wheelbarrow

Voor dit standje heb je een vloer nodig. Even ervan uitgaande dat je dat wel in huis hebt dan kunnen jullie aan de slag. Het lijkt in de eerste instantie op acrobatiek, maar wees gerust, ook jullie kunnen het. Voor haar is het wel even zweten, maar denk ondertussen maar dat dit ook weer een aantal verspilde calorieën zijn. Ondertussen kun je die stoute meid het pigment uit de billen spanken.

Maar hoe dan? Laat haar handen op de vloer plaatsen en til haar heupen op jouw schoot, zodat haar benen aan weerszijden van die van jou liggen.

The hot seat

Als jullie echt in elkaar op willen gaan dan is The hot seat ideaal. Het knuffelgehalte van dit standje is als troetelbeertjes en regenbogen. Je kunt er een elektrische stoel van maken door een vibrerende cockring te gebruiken. Je kunt ondertussen haar borsten stimuleren en in haar nek kussen, of bijten. Jullie kunnen beide het ritme bepalen, van klassiek tot hardcore.

Maar hoe dan? Ga op de rand van het bed of op je favoriete stoel zitten en laat haar op je schoot plaatsnemen, al dan niet met haar rug naar je toe.

De Bodysurfer

Als je van nature een stijve plank in bed bent dan is dit standje op jouw lijf geschreven. Het voordeel van de bodysurfer is dat ze haar bekkenbodemspieren beter aan kan spannen, wat een orgasme vergemakkelijkt. Dat scheelt jou ook weer moeite. Het ziet er vanaf een afstand uit alsof twee palingen ruzie hebben, maar goed, behalve de glurende buurman ziet niemand jullie in actie, toch?

Maar hoe dan? De man ligt plat op de vrouw. Jullie benen liggen tegen elkaar aangedrukt en dan is het een kwestie van ‘naar boven stoten’. Handig, voor als je een zwakke rug hebt.