Life

Dit zijn de 5 beste standjes volgens mannen

Beste standjes volgens mannen

Niets is lekkerder dan een avondje uit eten, een stuk of vier flessen wijn ontkurken en daarna al zoenend, zingend en ladderzat naar huis te zwalken, waar jullie uiteraard samen in bed belanden om het begrip dessert naar een hoger level te tillen. De nacht is nog jong, dus waarom niet experimenteren met wat standjes? Dit zijn volgens mannen de 5 beste standjes.

De beste standjes volgens mannen

In sommige gevallen is het even oefenen, maar het resultaat liegt er niet om. En zeg nou zelf; het oefenen is ook geen straf toch? Na uitvoerig onderzoek hebben we de vijf beste standjes in dit artikel op een rijtje gezet. Schrik niet! Sommige standjes lijken voor jullie misschien fysiek onmogelijk, maar het kan geen kwaad om het te proberen. Lukt het niet? Dan hebben jullie in ieder geval gelachen.

1. Doggystyle de grote favoriet

Inderdaad, we hebben in ons artikel over de 5 beste standjes volgens vrouwen het standje doggystyle ook behandeld. Het is namelijk een favoriet standje van beide seksen. Mannen kunnen lekker het ritme bepalen en haar sappige achterste bewerken met zijn handen. Het is uiteraard geoorloofd om haar te spanken, zolang je haar niet van het bed af slaat uiteraard.

Zo doe je het: Laat haar op haar handen en knieën zitten. Ga achter haar zitten en neem haar van achteren terwijl je haar heupen vastpakt.

2. De missionarishouding

Een absolute klassieker, maar niet zo saai als je denkt! Vrouwen houden van intimiteit en de missionarishouding is intiem. Je kunt haar zwoel aankijken, als dat nog lukt na vier flessen wijn, maar dat terzijde.

De man kan lekker zijn ritme bepalen, van ritme schildpad tot woody woodpecker. Als de vrouw haar benen optrekt dan kan de man nog dieper. Handig voor mannen met een kleintje.

Zo doe je het: De vrouw gaat op haar rug liggen en spreidt haar benen. De man gaat daar gezellig tussenin liggen en de rest wijst zich vanzelf.

standjes mannen

3. Standje 69

Je hoeft geen raketgeleerde of wiskundig genie te zijn om deze cijfers te begrijpen. Wat je wél moet begrijpen is dat dit standje draait om het genot voor beiden. Persoonlijke hygiëne is ook belangrijk, of jullie moeten daar beiden anders over denken.

Sommige mannen die teveel natuurfilms hebben gezien denken dat je zelf het tempo moet bepalen. Het is verstandig om dat eerst even goed te overleggen. Verder voor de rest? Topstandje!

Zo doe je het: De ene persoon ligt op zijn of haar rug, de ander op zijn of haar knieën boven de ander. Zo is het mogelijk om elkaar oraal te bevredigen.

4. De Titanic

Nu het ijs is gebroken gaan we over op een iets moeilijker standje. De Titanic. Stel je voor dat je op deze romantische nacht aan de boeg van een groot cruiseschip staat. In romantische films zouden jullie je armen spreiden en de wind in jullie haren voelen.

In deze versie hangt de vrouw voorover op de reling van de boeg en wordt keihard genomen door een matroos eerste klas, dus zet je schipperspet maar vast op.

Zo doe je het: De vrouw ligt met haar ellebogen op de rand van een bankstel of eettafel (de boeg van de Titanic). De man tilt haar op en neemt haar van achteren. Ideaal voor een onzinkbaar huwelijk.

5. Against the Wall

Er is geen specifieke term voor dit standje, dus gebruiken we deze originele naam. Bij dit standje heb je een stevige muur nodig, want je wilt niet naakt met gipswand en al bij je bejaarde buurvrouw naar binnen vallen.

Het is een standje waarin de man zijn ware kracht kan laten zien, en de vrouw dat kan bevestigen met haar gekreun. Hij bepaalt het ritme en de diepte. Tip: Dit standje kan ter variatie ook tegen een boom worden uitgevoerd.

Zo doe je het: Zij gaat met haar rug tegen een (stevige) muur staan. Hij tilt haar op en neemt haar terwijl de muur jullie ondersteunt.