5 beste standjes onder de douche
Life

Dit zijn de 5 beste standjes voor onder de douche

Niets is lekkerder dan een warme douche, en al helemaal als je dat kunt combineren met een stomende sessie! Samen douchen schept een band, je bespaart water en het is een keer wat anders dan een vrijpartij tussen de lakens. Als je een potje knallen onder de douche extra wilt upgraden dan zijn de standjes die we beschrijven in dit artikel onmisbaar.

De beste standjes voor onder de douche

We moeten er wel bij zeggen dat het erg glad kan zijn in de douche, dus een anti-slip mat is een handig hulpmiddel. Mocht het experiment op niets uitlopen dan kunnen jullie altijd nog gezellig samen Netflix kijken met een Netflix douchegordijn. We beginnen bij het begin.

1. Staande Doggystyle

We hebben in het artikel de 5 beste standjes volgens vrouwen al uitgelegd waarom dit standje favoriet is. Op bed is de zachte ondergrond ideaal om op je knieën wilt zitten, maar in de douche levert dat schaafwonden op, en dat kan niet de bedoeling zijn. Daarom dus het standje staande doggystyle. Dat kan alleen met een douchecabine dat ruim genoeg is, anders zitten die zeepbakjes in de weg.

Zo doe je het: Zij spreid haar benen en buigt voorover, waarbij ze met haar handen tegen de douchewand aanleunt. Hij neemt haar van achteren terwijl hij haar heupen vastpakt.

2. Zittend met krukje of stoel

Een krukje onder de douche kan worden gebruikt voor het overdenken van levensvragen of andere filosofische gedachten. Maar het kan ook worden gebruikt om wat extra stoom te creëren in de douche!

Zittend seks hebben is een stuk relaxter dan andere standjes, waarvoor je soms net zo flexibel moet zijn als het voorbehoedsmiddel om je dingdong. Zorg er wel voor dat het een stevig krukje is, want jullie willen niet de splinters uit elkaars achterwerk trekken.

Zo doe je het: De man neemt plaats op een kwalitatief goed krukje of stoel. De vrouw neemt plaats op zijn schoot. Ze kan hem daarbij aankijken, zodat hij kan motorboaten. Of ze zit met haar rug naar hem toe, zodat ze kan kijken of er schimmel tussen de voegen van de tegels zit.

beste standjes onder de douche

3. Tegen de muur

Dit standje is zwaar belastend voor de man, maar als het in die romantische films lukt dan moeten jullie dit ook kunnen, toch? Dit standje is alleen realistisch als de man gewend is om zwaar werk te verrichten of als de vrouw niet zwaarder weegt dan een zak aardappelen.

Hoe dan ook, het is een fysiek intensief standje. Het water maakt het er niet makkelijker op, want ze glijdt zo tussen je armen door richting het doucheputje.

Zo doe je het: De man tilt haar op en de vrouw slaat haar benen om zijn heupen. Dan is het een kwestie van vasthouden en op de ritme van het klotsende water je ding doen. Tip: gebruik een muur als steun, maar kijk uit met uitstekende handdoekhaakjes.

4. Met opgetrokken knieën

Dit standje is zo romantisch dat je er een fles chardonnay en een croissantje bij zou moeten nuttigen. Je kunt elkaar diep in jullie verliefde ogen kijken en elkaar lieve woordjes toefluisteren zoals ‘le petit toilette’ en ‘omelette du fromage’.

Het is Frans, dus de vertaling doet er niet toe, het klinkt gewoon lekker. Dit standje is nog intiemer dan de paringsdans van twee zwanen. Een absolute aanrader.

Zo doe je het: Ga beiden op de grond zitten en schuif naar elkaar toe. De vrouw legt haar benen over zijn heupen. Daarbij kunnen jullie elkaar knuffelen, zoenen, en samen helemaal opgaan in het moment.

5. Standje flexibel

Dit standje is een ware uitdaging voor de vrouw. Balletdanseressen en Yogaleraressen hebben hierin een absolute voorsprong. De gemiddelde vrouw zal flink moeten oefenen voor standje flexibel.

Zie het als een goed voornemen – veel oefenen, zet dit standje in het lijstje van makkelijke manieren om gezonder te leven. Want als je dit lenige standje kunt volbrengen dan is elk standje mogelijk.

Zo doe je het: Jullie staan beiden. De vrouw legt één been op de schouder van de man, waarna de man haar vastgrijpt en de magie laat werken.