Life

Dit zijn de 5 beste standjes voor mannen met een kleintje

Dit zijn de 5 beste standjes voor mannen met een kleintje

In het leven van mannen speelt onzekerheid over de grootte van hun jongeheer een aanzienlijke rol. De reden voor deze onzekerheid komt in grote mate door de explosieve groei die de ‘volwassen entertainment’ industrie de afgelopen decennia heeft doorgemaakt. Er is hierdoor een zaadje in het hoofd van mannen gepland dat een grote fluit gelijk staat aan goede bed prestaties.

‘Klein geschapen’

Hier kunnen we kort maar krachtig over zijn: het idee dat je groot geschapen moet zijn voor meer genot is een broodje aap verhaal. Het is simpelweg verzonnen om het idee te versterken dat mannen met grote op de een of andere manier ‘mannelijker’ zijn dan anderen.

De entertainmentindustrie die hier aan de lopende band grappen over maakt in combinatie met gebrekkige seksuele voorlichting helpt natuurlijk niet bij het uit de wereld helpen van dit soort fabels. Dat gezegd hebbende, zijn sommige standjes natuurlijk beter geschikt voor verschillende lichaamstypes.

5_beste_standjes_kleiner_geschapen_mannen

5 Beste standjes voor kleiner geschapen mannen

Of je nou groot of klein geschapen bent, deze standjes zijn geschikt voor iedereen. Wel zijn dit standjes die ervoor zorgen dat je als man als het ware ‘het onderste uit de kan’ kan halen. Voel je je onzeker over jouw grootte? Dan raden wij aan om eens één (of meer) van deze standjes te proberen:

1. Doggy style / op z’n hondjes

Dit is natuurlijk een echte klassieker. Voor de mannen met een meer bescheiden ‘sergeant-majoor’ is doggy style een chef d’oeuvre, zoals we dat mooi zeggen. De naam zegt het al – bij dit standje is het van essentieel belang dat je je concentreert op de diepte van de penetratie. Ook is deze positie de ideale toegangsweg tot de clitoris van een vrouw.

Dit zijn de 5 beste standjes voor mannen met een kleintje - shoulder holder

2. De shoulder holder / schouderhouder

Deze positie brengt het missionaris standje naar grotere hoogtes, of moeten we zeggen diepten? In plaats van dat je wederhelft haar benen uit elkaar legt, legt zij haar benen over je schouders. Om de penetratiediepte te maximaliseren kun je een kussen onder de billen of in de onderrug van je partner leggen om het bekken iets omhoog te kantelen.

3. Platte doggy style

Om nog even terug te komen op standje nummer 1. Doggy style is normaal gesproken een positie waarmee je als klein geschapen man diep kan reiken. Toch geeft deze positie nog niet altijd het gewenste effect. Wil je het effect nog verder vergroten? Laat je partner vanuit het doggy style standje helemaal plat op haar buik gaan liggen. Hierbij kan zij haar bekken en billen makkelijker omhoog kantelen, want het diep reikende gevoel nóg meer zal stimuleren.

4. Cowgirl

Een onmisbaar standje als je het hebt over de diepte van penetratie. Met de cowgirl geef je de controle volledig uit handen aan de dame in kwestie. Jij ligt op je rug en de vrouw zit bovenop je met haar gezicht naar je toe. Op deze manier kan zij het ritme én diepte bepalen en hoef jij alleen maar te genieten.

Dit zijn de 5 beste standjes voor mannen met een kleintje - cowgirl

5. Spork

Last but not least, de zogeheten ‘Spork’. Dit standje is echt een aanrader, omdat je het been van je partner als hefboom kan gebruiken. Je begint dit standje in de missionaris positie, waarna zij één been strekt en het andere been gebogen over je schouder legt. Leun vervolgens met je lichaam in de richting van het gebogen been, waardoor jij op je zij komt te rusten. Jullie zouden nu bijna haaks op elkaar moeten liggen, waarna het plezier kan beginnen.

Klein maar fijn

De meeste vrouwen praten helemaal niet over het willen van een man met een gigantisch geslachtsdeel. Vrouwen vinden een man aantrekkelijk die goed is in bed. Iemand die de tijd neemt en aandacht heeft voor haar specifieke behoeften. Dat is bij uitstek het belangrijkste.

Daarnaast is het belangrijkste dat je weet hoe je ermee moet werken. Op die manier kan je de situatie in je voordeel gebruiken. Voor de kleiner geschapen mannen onder ons: probeer deze 5 beste standjes eens uit om je liefdesleven naar een hoger niveau te tillen.