films en seires netflix juli
Film & Serie

De 5 beste films en series op Netflix in juli

Afgelopen maand behandelden we de nieuwste films en series die in juni naar Netflix waren gekomen. Nu is het echter een nieuwe maand, en dus tijd voor een nieuwe lijst van titels die vanaf juli te zien zijn op een van onze favoriete streamingdiensten. Wij hebben een lijst gemaakt van de beste producties waar je naar uit kunt kijken. Dit zijn de 5 beste films & series die deze maand verschijnen op Netflix.

Films en series op Netflix

Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie voor films en series op Netflix? Geen zorgen, daar zijn wij namelijk voor. We hebben een kleine selectie gemaakt van nieuwe films en series die deze maand uit zullen komen op de streamingdienst. Ben je een liefhebber van actiefilms? Of toch meer in de markt voor een spannende thriller? Wij zorgen dat je elke maand voorzien bent van de beste releases op Netflix.

1. Fear Street Trilogy – 2 juli, 9 juli en 16 juli

De titel zegt het al. We beginnen onze lijst met een trilogie! De collectie van de horror Fear Street-boeken van R.L. Stine zijn speciaal aangepast voor Netflix, met drie films waarvan er elke week één van wordt uitgebracht. Elke film is met elkaar verbonden, maar spelen zich wel af in verschillende tijden. De eerste in 1994, de tweede in 1978 en de derde en tevens laatste film in 1666.

2. Resident Evil: Infinite Darkness seizoen 1 – 8 juli

Bij het zien van deze titel zal het hart van elke gameliefhebber sneller gaan kloppen. Netflix heeft vol ingezet in deze live-actieserie van Resident Evil. 8 juli is het debuut van de animatieserie die gebaseerd is op de gelijknamige game. De reden waarom deze serie oorspronkelijk is gemaakt is om het 25 jarig jubileum te vieren van het spel. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

3. Gunpowder Milkshake – 14 juli

In haar leven als huurmoordenaar wordt Scarlet gedwongen om haar dochter Sam in de steek te laten en op de vlucht te slaan. Jaren later, ondanks de vervreemding, is Sam ook uitgegroeid tot een koelbloedige huurmoordenaar. Gunpowerder Milshake is spannende actiefilm waar Sam en haar moeder na jarenlange vervreemding met elkaar herenigd worden – om te vechten in een oorlog die ze alles heeft afgenomen.

4. How to Become A Tyrant – 9 juli

Heb je altijd al een soort vreemde fascinatie gehad voor de grootste dictators die onze wereld ooit heeft gekend? Hoe zou het voelen om in het hoofd te kruipen van figuren als Ghadaffi, Mao, Saddam Hoessein of Adolf Hitler? In deze serie hebben onderzoekers zich ondergedompeld in het brein van deze donkere figuren. De serie How to Become a Tyrant vertelt ons als kijker hierover, en dat allemaal vanaf 9 juli.

5. Heist seizoen 1 – 14 juli

Netflix released op 14 juli de ongelooflijk spannende nieuwe waargebeurde documentaireserie Heist. De serie is gebaseerd op drie gedurfde en beroemde overvallen die hebben plaatsgevonden in de recente geschiedenis. Je volgt in deze documentaire serie een nagespeeld verhaal en krijgt exclusieve interviews te zien met degenen die deze spectaculaire overvallen voor elkaar hebben gekregen.

Netflix films en series in augustus

Elke maand verschijnen er tientallen nieuwe namen op Netflix. Soms is het daarom moeilijk om door de bomen het bos te zien. Elke maand zetten wij de beste titels voor je op een rijtje. Houdt daarom onze website goed in de gaten om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe titels die in de maand augustus uit gaan komen. Tot die tijd kun je genoeg inspiratie putten uit bovenstaande titels.

Check ook onze Netflix lijstjes van voorgaande maanden: