films en series netflix augustus
Film & Serie

De 5 beste films en series op Netflix in augustus

Een nieuwe maand, een nieuwe lijst met de beste films en series die in augustus uitkomen op Netflix! In dit artikel leiden we je door de beste nieuwe films, programma’s en series die deze maand zullen uitkomen op de populaire streamingdienst. We kunnen een paar oude klassiekers verwachten, maar ook een aantal gloednieuwe Netflix Originals.

Films en series op Netflix

Op zoek naar nieuwe inspiratie op Netflix? Zoek niet verder! Daar zijn wij voor. We hebben een selectie gemaakt van de nieuwste titels die deze maand uitkomen op de streamingdienst. Eerder schreven we over de 5 beste films en series op Netflix in juli. Dit keer is het tijd voor de maand augustus.

1. Catch Me If You Can (2002, 1 augustus)

Een echte klassieker. Catch Me If You Can is een stijlvolle, zelfverzekerde komedie die lekker wegkijkt. De grootste verrassing is dat Steven Spielberg de film heeft geregisseerd. Hoewel de film fictie is en dus niet echt realistisch is, maakt Leonardo Dicaprio de titel tot een echte klassieker.

2. Inception (2010, 1 augustus)

Inception is een van onze favoriete films aller tijden. Er wordt gezegd dat Christopher Nolan tien jaar bezig is geweest met het schrijven van dit scenario. De film wordt door fans omschreven als een scifi-thriller waarin realiteit en dromen met elkaar verweven zijn. Met een sterrencast, bestaande uit Leonardo Dicaprio, Joseph Gordon en Cilian Murphy (Peaky Blinders) is dit een film die iedere liefhebber gezien moet hebben.

3. Misha and the Wolves (2021, 11 augustus)

Misha and the Wolves is een cocumentaire over de Holocaust-memoires van een vrouw die vertelde dat ze ontsnapte aan de nazi’s en een tijd met wolven heeft geleefd. Misha vertelde dat ze honderden, zo niet duizenden kilometers liep en zich uiteindelijk verborg voor de nazi’s met een roedel wilde wolven, die haar als een van hen beschouwden.

4. Beckett (2021, 13 augustus)

De actie thriller Beckett vertelt het verhaal van een Amerikaanse toerist die gedwongen wordt om vanuit de wildernis naar de Amerikaanse ambassade in Athene te trekken nadat een incident hem tot een kwetsbaar doelwit van een klopjacht maakt. Beckett wordt gedwongen te vluchten voor zijn leven. Zijn enige hoop is om bij de Amerikaanse ambassade te komen om zijn naam te zuiveren.

5. Sweet Girl (2021, 20 augustus)

In ‘Sweet Girl‘ speelt Jason Momoa Cooper een rouwende vader die wraak zoekt voor de dood van zijn vrouw. Terwijl hij jaagt op de mensen die volgens hem verantwoordelijk zijn voor haar dood, moet Cooper zijn dochter Rachel beschermen tegen het kwaad wat op de loer ligt.

Titels op Netflix in September

Elke maand verschijnen er tientallen nieuwe titels op Netflix. Het is daarom ook niet altijd even makkelijk om een nieuwe naam uit te kiezen. Elke maand zetten wij de beste namen voor je op een rijtje. Houdt daarom goed de website in de gaten zodat je op de hoogte gebracht kunt worden van nieuwe titels die in de maand september uit gaan komen.

Check ook onze Netflix lijstjes van voorgaande maanden: