Life

Dit zijn de 5 beste gadget-deals tijdens Black Friday

5 beste gadget deals black friday

Het is vandaag vrijdag 25 november en dus is het weer Black Friday! De dag dat alle koopjesjagers massaal in de rij voor de kassa staan te wachten om hun afgeprijsde producten af te rekenen. Jij kan dezelfde koopjes vanuit je luie stoel scoren met de beste Black Friday-deals die we voor jullie hebben verzameld. De onderstaande producten gaan met hoge kortingen de deur uit, dus lees snel verder.

1. LG 50 inch 4K Nanocell televisie

Nanocell-technologie van LG maakt gebruik van nanodeeltjes om de niet-zuivere kleuren uit je beeldscherm te filteren. Met een groot beeldschermdiagonaal van 127 cm (50 inch) kijk je films en series op (bijvoorbeeld Netflix) in 4K-kwaliteit. Dit is een absolute supersale voor Black Friday met een zeer hoge korting.

televisie black friday SHOP NU VOOR 499,- EURO

2. Samsung Galaxy Watch 5

Deze Samsung Galaxy Watch 5 geeft niet alleen de tijd aan, maar is ook jouw persoonlijke fitnesscoach. Deze wearable houdt jouw progressie bij, registreert jouw slaapritme, hartslag, en nog veel meer. Als je snel fit wilt worden dan is deze smartwatch een ideale personal coach. Dit horloge is tevens een verlenging van al jouw andere Samsung apparaten.

Samsung Smart Watch Black Friday SHOP NU VOOR 227,- EURO

3. Blaupunkt Bluebot robotstofzuiger

Met deze innovatieve robotstofzuiger kun je deze winter lekker met je voeten omhoog zitten terwijl de Bluebot het huis stofzuigt. Tijdens het eerste gebruik maakt de stofuiger een kaart van jouw kamer, waarna deze slimme stofzuiger leert om elke plek van de kamer efficiënt te reinigen, en obstakels te vermijden. Nu met hoge korting vanwege Black Friday. We hebben een soortgelijke stofzuiger ook bij Lidl gezien.

robotstofzuiger SHOP NUVOOR 349,- EURO

4. Eufy by Anker Video Deurbel

Tijdens de donkere dagen wil je wel dat je huis goed is beveiligd, dus kan deze Eufy Video Deurbel goed van pas komen. Met deze deurbel hou je de omgeving voor de deur goed in de gaten. Deze camera neemt alles op, en je kunt bezoek met de ingebouwde speaker te woord staan. Deze deurbel is nu te koop met een zeer hoge korting, dus een echte supersale op Black Friday.

deurbel black friday SHOP NU VOOR 149,- EURO

5. Philips 2200 serie Espressomachine

Heerlijke koffie gemaakt van verse bonen. Wie wil dat nou niet? Dit apparaat is in augustus door de Consumentenbond uitgeroepen tot de ‘beste koop’, daarom mogen er maar maximaal 2 per klant worden verkocht. Er zit een ingebouwde melkopschuimer in. Je kunt kiezen uit vier varianten koffie met sterkte naar keuze. Je bespaart bijna 20% op de normale prijs, dus wees er snel bij.

black friday espressomachine SHOP NU VOOR 259,- EURO